Steam'de Witcher 3 İndirimi

Siz yine oynayabiliyorsunuz. Ben ekran kartı almadım henüz. GTX 1070 bekliyorum. Bugün Blood & Wine ek paketi steam'den otomatik indi 10.3GB ama ben girip de bakamıyorum bile. Emanet bir ekran kartı arayışı içindeyim artık. Yoksa beklediğim kartın gelmesi haziran sonunu bulacak.

Acele etmene gerek yok, Türkçe yama ile oynarsın.

Acele etmene gerek yok, Türkçe yama ile oynarsın.
Türkçe yama önemli değil. Ana oyunu ve ilk ek paketi de orijinal diliyle oynadım. İngilizce sorun değil. Ekran kartına da çözüm buldum. Bir arkadaştan emanet bir GTX750Ti aldım. GTX1070 çıkana kadar idare ederim onunla. Withcer Blood & Wine biraz garip geldi. Oyunu oynamayalı 2 ayı geçti sanki yeni başlıyormuşum gibi zorlandım ilk 15 dk. Sonrası muhteşem.

Blood & Wine'da manzara, grafikler, hikaye, dövüş sistemi, bayanlar ve ne ararsan... hepsi var. 25 saat boyunca oynadım ve hala ana hikayenin yarısına gelemedim - yan görevler ile beraber 100 saat götürecek gibi duruyor. Gördüğüm en iyi por... RPG. 2 günde 25 saat oynamışım, Geralt'ın son hikayesi olması üzücü. Ana oyunun da DLC'den eksik yanı yok.

Birde türkçe olsaydı oyun ne güzel olurdu.

Aldığımız her orijinal oyunla Türkiye'de satılmış olan oyun rakamlarıyla oyunlara Türkçe desteği gelmesine destek oluruz. Bunu kafalara bir yerleştirebilsek oyun yapımcıları da Türkiye'ye ve Türkçe desteğe önem gösterecek.

Öyle bir şey olacağını hiç sanmam. Dolar bazlı ve adil olmayan fiyatlar oldukça illegal yöntemler her zaman devreye girecektir. Tabi Witcher istisna, ucuz baya.

Arkadaşlar konuyla ilgili olmayabilir fakat ben almayı düşünüyorum vakti dolmadan 960M 4GB İ7 6700HQ sistem kasar mı ultra ayarlarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…