Steam'de Witcher 3 İndirimi

The Witcher 3 Steam'de indirime girdi. Gelmiş geçmiş en sağlam oyunlardan biri. Özellikle son güncelleme paketi olan "Blood and Wine" ay sonunda çıkacakken bu indirim henüz oyunu almamış oynamamış olanlar için kaçırılmayacak fırsat. Steam verilerine göre 204 saat geçirmişim bu oyun başında. Bir o kadar daha sıkılmadan oynatır kendini. Özellikle "New Game+" modu ile tüm biriktirdiğiniz eşya ve yetenek puanlarınızla oyuna tekrar başlayıp 0 level yerine 30 levelden başlayacak şekilde devam edebilirsiniz.
Ekran Alıntısı.JPG

Arkadaşlar konuyla ilgili olmayabilir fakat ben almayı düşünüyorum vakti dolmadan 960M 4GB İ7 6700HQ sistem kasar mı ultra ayarlarda?
960M Full HD Ultra ayarlarda çok kasacağını düşünüyorum. Ayrıca merak ettiğin oyunlar da varsa Youtube'a ekran kart adını ve istediğin oyunun adını yazıp test videolarına ulaşabilirsin. Gtx 960M'deki performansı için farklı ayarlarda bu ve bunu gibi farklı videolar Youtube'da bulabilirsin. Örnek olarak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı