Steam'de Xbox 360 Controller Kullanımı VAC Sorunu Oluşturur mu?

mert99x

Hectopat
Xbox 360 Controller Emulatörü kullanırsam VAC sıkıntısı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'in kontrolcüler için seçenekleri var. Steam, geniş ekran modunda bilgisayara kontrolcüyü bağla ve Steam'in ayarlar kısmında Xbox ve PS4 seçeneklerinden Xbox'ı seç. Oyunlarda rahatça kullanabilirsin.

Ben x360ce kullanıyordum. Kötü bir kontrolcüm için. Yani sorun olmadı sende de olmaz.

denedim ancak 10 tl'ye aldığım kolda sadece sağ taraftakiler çalışıyor yön tuşları yok.

x360ce programını indirip kontrolcünün kurulumunu yapın. Önemli olan oynamak istediğiniz oyunun .exe dosyasının bulunduğu klasörün içine x360ce kurmanız gerekiyor.

Ben ps4 kolu ile pc de rainbow oynuyorum 2 senedir ds4tool programı ile bir sıkıntı olmadı zaten steam de oyun dosyalarını değiştirmediğinde sıkıntı olmaz.Ama senin program oyunun dosyaların ın içine ataıldığı için online deneme yinede sen ama single player oyunlarda sıkıntı olmaz.

10 TL'LİK KOL HOCAM AMA YİNEDE ÇALIŞTIRMAMASINI ANLAMADIM.. ŞİMDİ ARKADIN DEDİĞİ ŞEYİ DE YAPTIM DA OLMADI ZATEN İŞE YARAMADI..
NEYSE ARTIK FİFA OYNAYIP KENDİMİ TATMİN EDEYİM YAPACAK BİR ŞEY YOK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…