K KFEB E.E Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Az önce The Forest adlı oyunu yanlış hesaba aldığımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 12 Temmuz 2023
Merhaba. Az önce The Forest adlı oyunu yanlış hesaba aldığımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.
Çözüm alkqne6 12 Temmuz 2023 KFEB E.E dedi: Merhaba. Az önce The Forest adlı oyunu yanlış hesaba aldığımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İade edin.
KFEB E.E dedi: Merhaba. Az önce The Forest adlı oyunu yanlış hesaba aldığımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İade edin.
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 496 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #2 KFEB E.E dedi: Merhaba. Az önce The Forest adlı oyunu yanlış hesaba aldığımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İade edin. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
KFEB E.E dedi: Merhaba. Az önce The Forest adlı oyunu yanlış hesaba aldığımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İade edin.
exs Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 İade etmelisin. Artı 0 Eksi
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 12 Temmuz 2023 #4 alkqne6 dedi: İade edin. Genişletmek için tıkla... exs dedi: İade etmelisin. Genişletmek için tıkla... Evet. İade etmeli fakat indirim yarın bitiyor. Parası gelene kadar indirim bitecek. Oyunun zam yemesi durumunda bir daha alması zor. Artı 1 Eksi
alkqne6 dedi: İade edin. Genişletmek için tıkla... exs dedi: İade etmelisin. Genişletmek için tıkla... Evet. İade etmeli fakat indirim yarın bitiyor. Parası gelene kadar indirim bitecek. Oyunun zam yemesi durumunda bir daha alması zor.
E EgeBRTz Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 153 12 Temmuz 2023 #5 KFEB E.E dedi: Merhaba. Az önce The Forest adlı oyunu yanlış hesaba aldığımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İade ettikten bir süre sonra ödediğini miktar bekleyen bakiyene geçecektir. 3-4 gün içinde bu süreç tamamlamış olur. Artı 0 Eksi
KFEB E.E dedi: Merhaba. Az önce The Forest adlı oyunu yanlış hesaba aldığımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İade ettikten bir süre sonra ödediğini miktar bekleyen bakiyene geçecektir. 3-4 gün içinde bu süreç tamamlamış olur.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 12 Temmuz 2023 #6 İade etsen bile çok geç olacak çünkü yarın akşam 8'de bitiyor yaz indirimi. En iyisi aile paylaşımı açmanız olur bana kalırsa. Artı 0 Eksi
İade etsen bile çok geç olacak çünkü yarın akşam 8'de bitiyor yaz indirimi. En iyisi aile paylaşımı açmanız olur bana kalırsa.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 12 Temmuz 2023 #7 KFEB E.E dedi: Merhaba. Az önce The Forest adlı oyunu yanlış hesaba aldığımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... karul dedi: Evet. İade etmeli fakat indirim yarın bitiyor. Parası gelene kadar indirim bitecek. Oyunun zam yemesi durumunda bir daha alması zor. Genişletmek için tıkla... Steam fifa 23'ü 3 saatte iade etmişti benim. Hocam cüzdana iade isteyin ve kendi hesabınıza hediye edersiniz kartınız para kesmesin sonra. Artı 0 Eksi
KFEB E.E dedi: Merhaba. Az önce The Forest adlı oyunu yanlış hesaba aldığımı fark ettim. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... karul dedi: Evet. İade etmeli fakat indirim yarın bitiyor. Parası gelene kadar indirim bitecek. Oyunun zam yemesi durumunda bir daha alması zor. Genişletmek için tıkla... Steam fifa 23'ü 3 saatte iade etmişti benim. Hocam cüzdana iade isteyin ve kendi hesabınıza hediye edersiniz kartınız para kesmesin sonra.
exs Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #8 karul dedi: Evet. İade etmeli fakat indirim yarın bitiyor. Parası gelene kadar indirim bitecek. Oyunun zam yemesi durumunda bir daha alması zor. Genişletmek için tıkla... Eğer kartınızda hala para varsa oyunu asıl alacağınız hesaba alın, iade gelince zararınız karşılanmış olur. Artı 0 Eksi
karul dedi: Evet. İade etmeli fakat indirim yarın bitiyor. Parası gelene kadar indirim bitecek. Oyunun zam yemesi durumunda bir daha alması zor. Genişletmek için tıkla... Eğer kartınızda hala para varsa oyunu asıl alacağınız hesaba alın, iade gelince zararınız karşılanmış olur.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 12 Temmuz 2023 #9 exs dedi: Eğer kartınızda hala para varsa oyunu asıl alacağınız hesaba alın, iade gelince zararınız karşılanmış olur. Genişletmek için tıkla... Oyunu alan ben değilim. Arkadaşın adına konuştum. Artı 0 Eksi
exs dedi: Eğer kartınızda hala para varsa oyunu asıl alacağınız hesaba alın, iade gelince zararınız karşılanmış olur. Genişletmek için tıkla... Oyunu alan ben değilim. Arkadaşın adına konuştum.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 12 Temmuz 2023 #10 LEGENDEGOİST dedi: Steam FIFA 23'ü 3 saatte iade etmişti benim. Hocam cüzdana iade isteyin ve kendi hesabınıza hediye edersiniz kartınız para kesmesin sonra. Genişletmek için tıkla... İade etmesi ile para gelmesi arasında fark var. İade olabilir ama para hemen gelmiyor. Cüzdana iade olmuşsa en az 24 saat. Karta iade olmuşsa 7-14 gün içinde para geliyor. Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST dedi: Steam FIFA 23'ü 3 saatte iade etmişti benim. Hocam cüzdana iade isteyin ve kendi hesabınıza hediye edersiniz kartınız para kesmesin sonra. Genişletmek için tıkla... İade etmesi ile para gelmesi arasında fark var. İade olabilir ama para hemen gelmiyor. Cüzdana iade olmuşsa en az 24 saat. Karta iade olmuşsa 7-14 gün içinde para geliyor.