Merhaba.
Az önce The Forest adlı oyunu yanlış hesaba aldığımı fark ettim. Ne yapmalıyım?
Papara kullanıyorsa anında para yatıyor.İade etmesi ile para gelmesi arasında fark var. İade olabilir ama para hemen gelmiyor cüzdana iade olmuşasa en az 24 saat karta iade olmuşsa 7-14 gün içinde para geliyor.
Papara kullanıyorsa anında para yatıyor.
Papara kullanıyorsa anında para yatıyor.
Daha önce paparaya çok iade aldım kabul olduktan sonra her türlü bekletiyor.Papara kullanıyorsa anında para yatıyor.
Yapacak bir şey yok, aile paylaşımı ile online oyun oynamayazsınız. Arkadaşınızın kartında oyuna yetecek para var ise tekrar alsın iade gelince zararı karşılanır.Oyunu alan ben değilim. Arkadaşın adına konuştum.
Yapacak bir şey yok, aile paylaşımı ile Online oyun oynamayazsınız. Arkadaşınızın kartında oyuna yetecek para var ise tekrar alsın iade gelince zararı karşılanır.
Benim kartıma anında yatıyor hocam.Aksine karta çekme durumunda en az 2-3 günde geliyor.
Papara ile alakası yok, Steam'in iadeye dönme süresi problem. Üstüne bazen bekleyen bakiye ile iade ediyor, daha da uzuyor süreç.Papara kullanıyorsa anında para yatıyor.
Benim kartıma anında yatıyor hocam.
Tabi bende önermiyorum dediğim gibi ben cüzdana yatmasını önermişti para kesmesin fifadam 45 TL kaybım vardı.İstisnaboş vakitlerine gelmiş olabilir ama bu mesaja güvenerek arkadaşın işleme geçmesini önermiyorum. Ne olursa olsun butun kartlara 7-14 gun içinde para gelir hemen geleceğını sanmıyorum gelmezde
![]()
@karul hocam neyi beğenmediniz yaşadığım durumu söylüyorum.Benim kartıma anında yatıyor hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.