Çözüldü Steam'de yanlış hesaba oyun aldım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KFEB E.E

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Az önce The Forest adlı oyunu yanlış hesaba aldığımı fark ettim. Ne yapmalıyım?

Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Yapacak bir şey yok, aile paylaşımı ile Online oyun oynamayazsınız. Arkadaşınızın kartında oyuna yetecek para var ise tekrar alsın iade gelince zararı karşılanır.

Hocam konuyu açan arkadaşın adına konuştum. Konunun benimle alakası yok. Mesajı alıntılamanıza gerek yok.

Papara kullanıyorsa anında para yatıyor.
Papara ile alakası yok, Steam'in iadeye dönme süresi problem. Üstüne bazen bekleyen bakiye ile iade ediyor, daha da uzuyor süreç.

@KFEB E.E istersen almak istediğin hesaba The Forest'ı hediye edeyim. İade paran hesabına yatınca bana takasla 25 TL'lik skin/kasa verebilirsin.

İstisna boş vakitlerine gelmiş olabilir ama bu mesaja güvenerek arkadaşın işleme geçmesini önermiyorum. Ne olursa olsun butun kartlara 7-14 gun içinde para gelir hemen geleceğını sanmıyorum gelmezde
Tabi bende önermiyorum dediğim gibi ben cüzdana yatmasını önermişti para kesmesin fifadam 45 TL kaybım vardı.

Benim kartıma anında yatıyor hocam.
@karul hocam neyi beğenmediniz yaşadığım durumu söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…