Steam'de yatırım yapmak için eşya önerisi

Bazen zararlı olabiliyor ama her oyundan yapmamak lazım. Arka planların fiyatına bakıp pahalı olanları rozet işliyorum. Bir de şu Steam Card Exchange olayını biraz anlatır mısın, key derken nasıl alıyoruz yani CS:GO keyi mi?
Benim özel taktiklerimden biriydi o rehberde açıklayacagım madem siz ufaktan ifşa ettiniz o rozet işleme olayı için önereceğim güzel bir oyun var. Bu oyunu kesin işleyin (Zen Garden) Pink Forest arkaplanı %33 ihtimal arkaplanın gelme ihtimali @GerginGörünüşlüAdam 2 hafta sonra yapacagım rehberi bekelrsen daha büyük kâr'a geçebilirsin. 2 hafta fazla oldu 4 gün içinde yayınlarım.

500 dolar çok değil diyordum sonra 8 le çarptım helal olsun iyi yatırım.
Abi bir daha düşündüm de herif 4 k para kaldırmış nasıl yapıyorz la bana da gösterin.
adjhsfasjkdghas

Ekleme olarak şunu yapayım CS:GO itemlarına bulaşmanızı önermem sabırlı omlanız gerek ama şöyle önerebilirim mesela major turnuvaları oluyor stickerlar filan ekleniyor turnuva bitince kapsüller filan 0.35 cent civarına iniyor o zaman alın sonra 6 7 ay sonra 1.2 euro civarına satılıyor. TL olarak daha bi cazip duruyor. Ben geçen Berlin turnuvasında 500 tane kapsül alıp yapmıştım geçen sattım.
Awp, Ak-47 ve Deagle skinleri piyasada en değerli fiyata, satışa sahip. Csgocases gibi sitelerden hesabı bağlayıp biraz envanteri genişletmek gerekiyor.

Skinler üzerinden kazanç etmek için 2-3 sene önceden sahip olmamız gerekiyor.

Çok fazla trick var ama hepsiini söylersem fiyatların düşücegine eminim o yüzden örnek olarak şunu verebilirim. Steam Card Exchange grubundan cevher ile key alıp sonra 300 400 gem fazlasına satabilirsiniz. Günde 15 20 satış yapıyorsunuz ortalama. 3 4 cevher çuvalı hergün arttırdığınızı düşünün. Belki ileride özel taktiklerimi rehber olarak açabilirim. 0 yatırıp ortalama 500 euro civarı parayı nakite dönüştürdüm.
tesekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı