cumali_032
Gigapat
Daha fazla
Adam ya adam geldi adam!!!Eki Görüntüle 1382970
Uzun bir aradan sonra mesaj attım konuya. Sizce nasıl olmuş.
Hikaye yazma, oluşturma ile ilgili kişiler varsa biraz yardımlarını rica edeceğim. Yardım edebilecek kişiler lütfen belirtsin.
Birçok key dağıtacağım. Hatta belki ilk günlerde bedava da olabilir.
Beğendiğinize sevindim
Türkiye de geçmesini güzel bulmadım. Ondan kullandım.@Abdullah_AKD hocam siz Türk değil misiniz? Keşke oyununuzda haç kullanmasaydınız.
Map tasarımı bitti bitecek. Oynanış kısmını hallediyorum. (Jumpscareler felan)Hocam oyundaki gelişmeler nelerdir?
Türk olunca kullanılamıyor mu? Mezarlık havasını hissettiriyor. Haç işareti yerine ne önerirsiniz arkadaşa?@Abdullah_AKD hocam siz Türk değil misiniz? Keşke oyununuzda haç kullanmasaydınız.
Türk olunca kullanılamıyor mu? Mezarlık havasını hissettiriyor. Haç işareti yerine ne önerirsiniz arkadaşa?
Cami koysam sonra cinli minli şeyler yapsam gece uyuyamam ki ben. Kendimi rahatlatmak açısından da önemli.Türk yapımı oyun kültürümden izler taşıması bence önemli.
oyun p.t gibi bir oyun olsun bulmacalarda olsun oyunda her bir yere girdimizde korkunç ve garip olaylarla karşılaşalım oyunun ismi nedirMerhabalar. 3 yıllık mobil oyun geliştirmeden sonra kendimi bilgisayar platformu içinde güzel bir oyun geliştirebilecek düzeyde buldum. Ve yeni bir korku oyunu yapmaya karar verdim. Oyunu elimden geldiğinde kısa bir süre içerisinde çıkarmayı düşünüyorum. Fikir ve önerilerinizi bu konuda söyleyebilirsiniz. Aynı şekilde gelişmeleride bu konuda paylaşacağım. Oyunda hem Single Player hemde Multiplayer mod olacak. Oyunun jumpscare'den çok oyuncuya korkuyu tam manasıyla yaşatmasını istiyorum. Aynı şekilde oyunda bulunan tüm ama tüm objeler etkileşimli olacak. (İncelenebilecek.) İlk olarak 1. evin ilk katını yaptım. Aşağıda fotoğrafı mevcut. Oyuna eklememi istediğiniz şeyleri söylerseniz çok mutlu olurum. (Oyunun fiyatını şimdilik 14-15 tl olarak düşünüyorum. Yayınlanınca bir çok key dağıtacağım.)
Eki Görüntüle 1303465
Türk yapımı oyun kültürümden izler taşıması bence önemli.
Cin değil daha çok ruh ile ilgili. Yani bir kadın kendini çocuğu için ayin ile feda ediyor fakat ruhu bu dünyada kalıyor. Zaten öldürmeye çalıştığımız ruh'da bu kadın. En sonunda hem ruhu hemde cesedi yakıp bitiriyoruz.oyun p.t gibi bir oyun olsun bulmacalarda olsun oyunda her bir yere girdimizde korkunç ve garip olaylarla karşılaşalım oyunun ismi nedir
oyun lütfen in cin konseptinde olmasın her türk oyunu böyle sen yapma bari