Steam'de Yüklü Oyun Tekrar İndirme Problemi

mixorz

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Dün akşam oynamak için Tom Clancy R6'ya girdiğimde oyunu tekrar yükleme talebi gönderdi. Fakat oyunun dosyaları hala bulunmakta.Tekrar indirmeden nasıl düzeltebilirim sorunu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız1111.png
    15,4 KB · Görüntüleme: 151
  • Adsız2222.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 148
Eğer kütüphane de gözüküyorsa bu sorun appmanifest kaynaklı değil diye biliyorum.
Ama sen genede bağlantıdan indirip deneyebilirsin. Bugün gelen 700 MB güncellemeden sonra oluşturulan manifest dosyasını yükledim. Aşağıdaki konuma atarsan yeterli olacaktır.
Kod:
Disk:\Program Files (x86)\Steam\steamapps

'Böyle bir öğe yok' hatası alıyorum ve bende 3 adet disk göründüğü için 3 adet disk'te steam dosyası var hepsine atmalımıyım?

Her konumda steamapps varsa oyun hangi diskteyse oraya atın.

Sorunum çözüldü teşekkürler.

Oyun indirme download yapması çözülmüştü ama bugün oyuna girmeyi denediğimde 3 saniye civarı başlatılıyor yazıyor oyuna girdi gözüküyor, ama sonra çevrimiçi oluyor Steam oyun açılmıyor az önce dosya bütünlüğünü doğrual butonuna bastığımda 50GB indirme yapmaya başaldı sorun nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…