Çözüldü Steam'deki Counter Strike 1.6 kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Belirtilen komutu önermem. Oyun sabit 100 FPS üstüne çıkmasa da olur.

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Ayarları gösterdiğim gibi yapabilirsin. Çözünürlük oranı 640x480 bile insanları rahat görebilirsin. Genellikle çoğu CS oyuncusu öyle kullanıyor. Valve sonradan sunduğu HD modeller ise karakter modellerini daha detaylı yapıyor. İstiyorsan açabilirsin. @LOXY

Başlangıç komutuna ''-opengl'' vb. yazmasına gerek yok. Zaten oyun OpenGL olarak çalışıyor. Eğer Software çalışıyorsa ekran kartı sürücüsünü kuramamıştır.

Belirtilen komutu önermem. Oyun sabit 100 FPS üstüne çıkmasa da olur.

Eki Görüntüle 966307

Eki Görüntüle 966306

Eki Görüntüle 966305

Ayarları gösterdiğim gibi yapabilirsin. Çözünürlük oranı 640x480 bile insanları rahat görebilirsin. Genellikle çoğu CS oyuncusu öyle kullanıyor. Valve sonradan sunduğu HD modeller ise karakter modellerini daha detaylı yapıyor. İstiyorsan açabilirsin. @LOXY

Başlangıç komutuna ''-opengl'' vb. yazmasına gerek yok. Zaten oyun OpenGL olarak çalışıyor. Eğer Software çalışıyorsa ekran kartı sürücüsünü kuramamıştır.
Hocam cevap için çok teşekkür ederim lâkin adam Steam versiyonu kullanıyor, WON veya korsan değil. Eğer WON ya da korsan kullansaydı 100 FPS'in üzerine çıkması mantıksız olurdu, zira 100 FPS üzeri "slow-motion" gibi olmakta. Fakat aynı şey Steam versiyonu için geçerli değil. Yani 100 FPS'in üzerine çıktığınız zaman hiçbir şekilde "slow-motion" etkisi görmezsiniz

Biliyorum belirttiğin şeyi ve denedim. O ayarın bir etkisi yok. Sabit olması daha iyi, çünkü oyunun motoru yüksek FPS de sapıtıyor. FPS sınırını açmak kasma sorununu çözecek diye bir şey yok.

Biliyorum belirttiğin şeyi ve denedim. O ayarın bir etkisi yok. Sabit olması daha iyi, çünkü oyunun motoru yüksek FPS de sapıtıyor. FPS sınırını açmak kasma sorununu çözecek diye bir şey yok.
O "şeyi" denediğini söylüyorsun ve etkisi olmadığını söylüyorsun. Peki nasıl olmuyor ? Oyun motoru sakat, doğru. Fakat bu dediğin durum WON ve öncesi için geçerli, Valve bu duruma yıllar önce el attı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı