Steam'deki Gta 5 ile PC'ye Çıkacak Olan Farkı Ne?

Kendi sitesinde sipariş açık farkındayım ama Türkiye için gönderim yok. Yaz aylarında buradayım kışın tekrar gideceğim. Amerika'da olan adresim ile alırım gelir Ankara'ya ama aksiyona ne gerek var şimdi :) Steam ön siparişi bu ay sonuna doğru açar yüksek ihtimalle ve o zaman alırız oyunu.

Kendi sitesinde sipariş açık farkındayım ama Türkiye için gönderim yok. Yaz aylarında buradayım kışın tekrar gideceğim. Amerika'da olan adresim ile alırım gelir Ankara'ya ama aksiyona ne gerek var şimdi :) Steam ön siparişi bu ay sonuna doğru açar yüksek ihtimalle ve o zaman alırız oyunu.

Hocam Amazon'dan Türkiye'de iken Amerika'da bulunan adresinizi ve bilgilerinizi yazarsanız satın almış olursunuz illa orda olmanız gerekmez bilgiler doğru olsun yeter.

Hocam Amazon'dan Türkiye'de iken Amerika'da bulunan adresinizi ve bilgilerinizi yazarsanız satın almış olursunuz illa orda olmanız gerekmez bilgiler doğru olsun yeter.
Bende aynı şekilde söyledim bu şeklide yıllardır normal yollar ile gelemeyecek çok ürünü New York adresimden Ankara'ya gönderdim arkadaşlara ve tanıdıklar için ama şuan bu aksiyona gerek yok. Çok yaptım ve kullandım tecrübem gayet yerinde.:) Zaten bu fall sezonu için Türkiye'de kalıyorum. winter is coming ben gider. Oyunu'da orada temin ederim en olmadı. :) Olayın asıl olası tarafı bakalım oyun bana nerede denk gelecek ya Steam ya da Amerika'da olduğum sırada bakalım nasıl olacak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı