Steam'deki oyunlara Türkçe yama indirme

sahin35iz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce hiç yapmadım. Fakat istediğim birkaç oyun Türkçe dil desteği bulunmuyor. Yama indirmek doğru mu? Steam sorun çıkarır mı? İndirdiğim yamalar güvenli olur mu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha önce hiç yapmadım. Fakat istediğim birkaç oyun Türkçe dil desteği bulunmuyor. Yama indirmek doğru mu? Steam sorun çıkarır mı? İndirdiğim yamalar güvenli olur mu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Çıkarmaz. Ama indirdiğin yamaları önce VirüsTotal ile tarat. Virüs çıkabilme ihtimali var.

Güvenilirliği indirdiğin siteye bağlı. Steam sorun çıkarmaz.

Yamalar sorun çıkarmaz fakat istisnalar var. Örnek vereyim GTA 5'e Türkçe yama kurup Online moduna girersen "3. taraf dosya ya da hile" olarak algıladığı için ban yersin. Lakin hikayeli moduna girersen veya direkt hikayeli başka bir oyuna kurarsan yama hiçbir sorun teşkil etmez Steam.

Yamalarda virüsler baya var ama baya güvenilir yama siteleri de var. Anonymous (çoğu ücretli yama), Calypso (ücretsiz ve düzenlenmiş makine çeviri), SinnorClown (aralarında en çok yama bulunan) gibi gibi sitelerdeki yamalar her zaman güvenilirdir. Ama tabii online oyun ya da online mod için yama sakın indirme her türlü hile gibi görecektir.

Anonymous Çeviri Sitesi: Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri
Calypso Resmi Discord Sunucusu: Join the Calypso Discord Server!
SinnerClown Resmi Web Sitesi: SinnerClown Türkçe Oyun Çeviri Ekibi | Oyunlar Artık Türkçe Olacak!

Yamalar sorun çıkarmaz fakat istisnalar var. Örnek vereyim GTA 5'e Türkçe yama kurup Online moduna girersen "3. taraf dosya ya da hile" olarak algıladığı için ban yersin. Lakin hikayeli moduna girersen veya direkt hikayeli başka bir oyuna kurarsan yama hiçbir sorun teşkil etmez Steam.

Yamalarda virüsler bayağı var ama bayağı güvenilir yama siteleri de var. Anonymous (çoğu ücretli yama), Calypso (ücretsiz ve düzenlenmiş makine çeviri), sinnorclown (aralarında en çok yama bulunan) gibi gibi sitelerdeki yamalar her zaman güvenilirdir. Ama tabii Online oyun ya da Online mod için yama sakın indirme her türlü hile gibi görecektir.

Anonymous Çeviri sitesi: Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri
Calypso resmi Discord sunucusu: Join the Calypso Discord Server!
Sinnerclown resmi web sitesi: SinnerClown Türkçe Oyun Çeviri Ekibi | Oyunlar Artık Türkçe Olacak!

Çok teşekkür ederim back ops 6 için güvenilir hangi siteden alıyim ücretli olabilir sorun değil. Güvernli olsun yeter ki.

Çok teşekkür ederim back ops 6 için güvenilir hangi siteden alıyim ücretli olabilir sorun değil. Güvernli olsun yeter ki.
Black Ops 6 daha çok yeni bir oyun o yüzden yaması çıkmamıştır ki şuan bile baktığımda, size de bahsettiğim, 3 siteye de baktım orada da yok. Bir gün çıkarsa eğer en kalitelisini istiyorsanız Anonymous tercih edebilirsiniz. Onun haricinde en az hatayla yama çıkartan SinnerClown veya Calypso da tercih edebilirsiniz. Aralarında çok fark yaratacak bir şeylerde yok haberiniz olsun. Bu arada rica ederim

Black Ops 6 daha çok yeni bir oyun o yüzden yaması çıkmamıştır ki şu an bile baktığımda, size de bahsettiğim, 3 siteye de baktım orada da yok. Bir gün çıkarsa eğer en kalitelisini istiyorsanız anonymous tercih edebilirsiniz. Onun haricinde en az hatayla yama çıkartan sinnerclown veya Calypso da tercih edebilirsiniz. Aralarında çok fark yaratacak bir şeylerde yok haberiniz olsun. Bu arada rica ederim.

Call of Duty'nin yeni oyunlarına sürekli Online erişim gerekli oldugu için yama çıkmıyor maalesef. Diğer oyunlar için sizin dediğiniz yamalara para vermeye gerek yok türkçeyama.com ve oyunceviri.net kullanılabilir.

Call of Duty'nin yeni oyunlarına sürekli Online erişim gerekli oldugu için yama çıkmıyor maalesef. Diğer oyunlar için sizin dediğiniz yamalara para vermeye gerek yok türkçeyama.com ve oyunceviri.net kullanılabilir.
Orası öyledir fakat diğer önerdiğin Türkçe yama sitelerinde baya sorun var. Oyunçeviri zaten bildiğim kadarıyla yama yapmayı bıraktı, Türkçeyama'dan da yama indirenlerin çoğu virüs sorunu ya da uyumsuzluk sorunu yaşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı