Steam'deki oyunumun reklamını nasıl yapabilirim?

@yigidyum, güncellemeyi bekliyor olacağız

Elrean gibi büyük yayıncılar pek takmaz bence beni, ama denemeye değer. Bir yayınına girip bağışla beraber yazmak en mantıklısı sanırım
Hocam inanın ki ailem izin verse alırdım size uyarsa korsan indirip beğendim beğenmediğim yerleri söylemek ve güncelleme tavsiyesi vermek bana da uyar.
Senin canın sağ olsun dostum. Discord adresini verirsen sana ücretsiz key vermek istiyorum.

Veriyorum Emir Erdem Malfoy#4376

Yayıncı hocam . HOI4 oynuyor kendisi. Chill olduğundan dolayı bekleme anlarında belki oyunu oynayabilir.

Elrean gibi büyük yayıncılar pek takmaz bence beni, ama denemeye değer. Bir yayınına girip bağışla beraber yazmak en mantıklısı sanırım

Dene şansını bir şey olmaz bu şekilde kitap tanıtanlar bile hatırlıyorum elrean güzel bakıyor bu tarz yeniliklere.

Senin canın sağ olsun dostum. Discord adresini verirsen sana ücretsiz key vermek istiyorum.
Eğer ücretsiz bir şekilde key verebiliyorsan bir fikir sunacağım sana. Youtube' de Arsenal Game diye bir kanal var, oyun keyleri veriyor. Kanalı çok büyük değil ama oradan verirsen belki birazcık tanınır oyunun (sana kalmış bir şey)

Yayinciya 5 lira at, oyunumu inceler misiniz de, pintipanda falan baya destekliyor yerli oyunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…