Steam'deki para birimi nasıl değiştirilir?

Evr3n

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Steam'deki para birimimi değiştirmeye çalışıyorum. Hesabıma Ruslar giriş yaptı nasıl oldu ben de bilmiyorum, para birimimi dolara çevirdiler. Bunu nasıl TL yapabilirim hiçbir bilgim yok. YouTube'dan araştırdım çözemedim. Attığım fotoğrafta Birleşik Devletler yazıyor oysaki bende Turkey seçili profilimde. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 63
Ekran görüntüsündeki "Mağaza ülkenizi güncelleyin" kısmına tıklayın ve ülkenizi Türkiye olarak değiştirin.

Maalesef değişmiyor. TL den $ Para birimine geçmeyi çok denedim fakat, değiştireceğiniz para birimini kullanan bir ülkede harcama yapıp orada ikamet etmeniz gerekiyormuş. Bana böyle bir bilgi verildi Steam Destek tarafından.

Oradan değişmiyor. Hesapta Türkiye'den harcama yapılması gerekli.

Anladım, deneyeceğim teşekkür ederim.

Maalesef değişmiyor. TL'den $ para birimine geçmeyi çok denedim fakat, değiştireceğiniz para birimini kullanan bir ülkede harcama yapıp orada ikamet etmeniz gerekiyormuş. Bana böyle bir bilgi verildi Steam destek tarafından.

Dediğini deneyeceğim bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Ekran görüntüsündeki "Mağaza ülkenizi güncelleyin" kısmına tıklayın ve ülkenizi Türkiye olarak değiştirin.
Bunu denedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı