Çözüldü Steam'deki yedeği Epic Games'te kullanabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aerondighttt

Hectopat
Bildiğiniz üzere GTA 5 Epic Games'te ücretsiz oldu. Ben GTA 5'i daha önce Steam'den alıp yedeklemiştim, bu yedeği Epic Games için kullanabiliyor muyum? Oluyorsa nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Olursa haber eder misiniz lütfen.

Bildiğiniz üzere GTA 5 Epic Games'te ücretsiz oldu. Ben GTA 5'i daha önce Steam'den alıp yedeklemiştim, bu yedeği Epic Games için kullanabiliyor muyum? Oluyorsa nasıl?

Arkadaşlar oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun aynısını yapın sadece.
Sizde şu an yüklü olan GTA 5'in adı Grand Theft Auto V ama Epic Games'den indirirken GTA 5 diye yüklüyor. Siz Grand Theft Auto V dosyasının ismini GTA 5 yapıp Epic Games'in indirdiği dosyası ile birleştireceksiniz. Anlamadıysanız kendimde video çekerim sıkıntı yok.

Steam'deki ban mı yedi? Aklıma ilk gelen bu oldu. :)

😁 Acaba.
İndirmeyi başlat, 1 dakika sonra durdur. Epic'i kapat. Oluşan klasöre yedekteki dosyaları at. Sonra Epic'i aç, dosyaları denetleyip indirmeyi bitiyor. RDR2'de bunu denediğimde oldu ama dosyaları yine Epic'ten indirmiştim.

Aynısını test ediyorum ama ben GTA 5'i rockstardan indirdim inşallah olur. :)

Olursa haber eder misiniz lütfen.

Arkadaşlar oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videonun aynısını yapın sadece.
Sizde şu an yüklü olan GTA 5'in adı Grand Theft Auto V ama Epic Games'den indirirken GTA 5 diye yüklüyor. Siz Grand Theft Auto V dosyasının ismini GTA 5 yapıp Epic Games'in indirdiği dosyası ile birleştireceksiniz. Anlamadıysanız kendimde video çekerim sıkıntı yok.

Steam'deki ban mı yedi? Aklıma ilk gelen bu oldu. :)

😁 Acaba.

Çözüm
Arkadaşlar oldu.

Bu videonun aynısını yapın sadece

😁 Acaba

Abi bir videonu alirim ya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı