Steam'den 2.99'a ne alınır?

ImmaThinkThis

Hectopat
Merhaba, Steam'de alışveriş yaptım ve 3 TL (aslında 2.99) kaldı. Sizce ne almalıyım? Önerileriniz nelerdir?
Not: The Witcher'ın ilk oyununu alsam memnun kalır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi 2 tane Zup! oyunu almak. Bunlardan kazandığın parayla bir sonraki indirimde daha iyi oyunlar alabilirsin.

Bu arada arkadaşlar zup serisini önermiş X veya XS almanı öneririm kartları program yardımıyla düşür. İndirim bittikten 1 hafta sonra sat yoksa kar falan yapamazsın. Bu arada kartlar şu an aşırı ucuz kartları satın alıp pahalı arka plan çıkarabilirsin ama aşırı riske girersin o yüzden oyunu satın alıp kartları sat.

Eğer indirim bittikten 1-2 hafta sonra satmazsan zarar edersin bu arada.

Ne kadar katlarım, tahminince?

Ben 3 TL'lik skinimi sattım CS:GO'da sonra bu oyunu satın aldım kartları düşürüp iade ettim gittim 10 TL'lik AK47 skini aldım ama sen şimdi bunu yapamazsın çünkü oyun iade etme yok artık. Tahminimce 50 kuruş-1TL falan katlarsın ama eğer parlak kart gelirse 10 20 TL katlayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı