Steam'den 20 TL'ye ne alınabilir?

Batman serisi tüm oyunları 15 TL. Seri ile hiç alakan olmasa bile hikaye ve olayörgüsü çok basit olduğu için 10 yaşında çocuk bile anlıyor. Tabii bunu dedim diye hikayenin kalitesiz olduğunu söylemiyorum çoğu batman oyunu atmofer oynanış ve hikayesi ortalamanın üstüdür zaten, demek istediğim 10 saatte bitsin güzel bir deneyim yaşatsın az para ödeyeyim diyorsan alabilirsin. Onun dışında 4.6 TL'ye Witcher 2 alabilirsin, şu an 35 saat oynadım oyun bitmek üzere. RPG olduğundan ötürü 50 saate kadar çıkabilirsin. Pek tarzım değil gizlilik severim diyorsan Hitman blood money ve Hitman absolution'a bakabilirsin.

Batman serisi tüm oyunları 15 TL. Seri ile hiç alakan olmasa bile hikaye ve olayörgüsü çok basit olduğu için 10 yaşında çocuk bile anlıyor. Tabii bunu dedim diye hikayenin kalitesiz olduğunu söylemiyorum çoğu Batman oyunu atmofer oynanış ve hikayesi ortalamanın üstüdür zaten, demek istediğim 10 saatte bitsin güzel bir deneyim yaşatsın az para ödeyeyim diyorsan alabilirsin. Onun dışında 4.6 TL'ye Witcher 2 alabilirsin, şu an 35 saat oynadım oyun bitmek üzere. RPG olduğundan ötürü 50 saate kadar çıkabilirsin. Pek tarzım değil gizlilik severim diyorsan Hitman blood money ve Hitman Absolution'a bakabilirsin.

Witcher 2 31 TL gözüküyor
Tek başınamı oynayacaksın yoksa arkadaşlarınla mı?
tek başıma

Son düzenleme:
EA Play almanı tavsiye ederim, ilk aydan sonra hoşuna gitmezse iptal edebilirsin. Kalan paraya da keyfince bişey seçersin, Human Fall Flat var, veya 1.05, 1.80 TL'ye eski oyunlar, indie yapımlardan bi eğlencelik karışık yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı