Steam'den 3,73 TL'ye ne alınır?

ZUP! oyunları alarak paranı katlamalısın.
Nasıl katlayabilirim?
Hatırlatmak için mi yapıyorsun anlamadım ama Hide and Seek alınır, indirimi bekle Black Friday yaklaşıyor.
Yok. Gerçekten oyunsuz kaldım.
Hikayeli yerine online olursa daha iyi olur.
Zup! veya Hentai oyunlarını alabilirsin. Böylece paranın 2 katına bile sahip olabilirsin. Onun dışında kart satın alıp işleyebilirsin. Seviyen artar.
Nasıl katlayabilirim?

Art niyetli bir konu olmuş. Biz bilmiyor muyuz dolar ve euro'nun durumum da sırf bunu göstermek için sözde 3 ₺'lik oyun arıyorum diyorsunuz , bir de resim eklemişsiniz. Siz bir şey almayın yazık 3 ₺'nize.
Kardeşim niyetiniz nedir sizin? Gerçekten paramı değerlendirmek istiyorum ayrıca esprili (!) olsun diye dolar koydum yanına.
Daha doğrusu konum klasik 5 TL ye ne alınır konularından bir tık farklı ve ayrıntılı olsun istedim.
resim_2020-11-07_133410.png

Yoksa beleş oyunlar arasında dönüp duruyorum.
resim_2020-11-07_133751.png

Kardeşim niyetiniz nedir sizin? Gerçekten paramı değerlendirmek istiyorum ayrıca esprili (!) olsun diye dolar koydum yanına.
Daha doğrusu konum klasik 5 TL ye ne alınır konularından bir tık farklı ve ayrıntılı olsun istedim.Eki Görüntüle 729151
Bizimkini bırakın sizinkinin ne olduğu belli. Espiri için koyduğunuz yok bariz art niyetli şekilde konu açılmış bariz belli. 3.73 kuruşa Steam'den hiç bir şey alınmayacağını siz de biliyorsunuz!!! Sırf konu açayım tartışma çıksın mantığındasınız.

3.73 ₺ yi değerlendirsen ne değerlendirmesen ne ! 37.30 ₺ olsa yardım edelim de bir zahmet insanları saf yerine koyma.

Bizimkini bırakın sizinkinin ne olduğu belli. Espiri için koyduğunuz yok bariz art niyetli şekilde konu açılmış bariz belli. 3.73 kuruşa Steam'den hiç bir şey alınmayacağını siz de biliyorsunuz!!! Sırf konu açayım tartışma çıksın mantığındasınız.

3.73 ₺ yi değerlendirsen ne değerlendirmesen ne ! 37.30 ₺ olsa yardım edelim de bir zahmet insanları saf yerine koyma.
Yazık kardeşim yazıklar olsun sana. Steam'de yüzlerce oyun var hepsini satın alıp denemek istemedim. Sanki tek 3 tl lik oyun var gibi konuşuyorsun. O kadar çok oyun denedim beğenmeyip iade ettim ki artık limit geldi Steam'den. Bende tavsiyeler aradım artık denememek için. Bak ne güzel para katlama fikri öğrendim. Niye illaki bir kavga çıkarma peşindesiniz? Yemin billah olsun ki troll bir konu değil. Sadece bakarken ekonomiyi de hatırlamalarını istedim. Keşke koymasaydım.

Yazık kardeşim yazıklar olsun sana. Steam'de yüzlerce oyun var hepsini satın alıp denemek istemedim. Sanki tek 3 tl lik oyun var gibi konuşuyorsun. O kadar çok oyun denedim beğenmeyip iade ettim ki artık limit geldi Steam'den. Bende tavsiyeler aradım artık denememek için. Bak ne güzel para katlama fikri öğrendim. Niye illaki bir kavga çıkarma peşindesiniz? Yemin billah olsun ki troll bir konu değil. Sadece bakarken ekonomiyi de hatırlamalarını istedim. Keşke koymasaydım.
1. yazıklar olsun vs deme hakkını kim veriyor sana ?
2. Burada Dolar - Euro savunuculuğu yapmıyorum!
3. Gelip dersin ki "Ben hesabımı Dolar - Euro olarak kullanıyorum hesabımda 3,73 $/€ var şuan ki kur ile bu kadar ediyor ne tavsiye edersiniz?" dersin bizde seve seve yardımcı oluruz.

3.73 ₺'yi katlamayı öğrendim falan bunlar boşa kürek çekme olayları , birbirimizi kandırmayalım.

Hadi sağlıcakla kal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı