Steam'den 3,73 TL'ye ne alınır?

Oo krunker adın ne?
Hesapsız oynuyorum.

"1 - Burada Dolar - Euro savunuculuğu yapmıyorum!"; Böyle bir şey mi dedik?

"2. Yazıklar olsun vs. deme hakkını kim veriyor sana ?"; Bu hak satın mı alınıyordu da biz bilmiyorduk?

"3. Gelip dersin ki "Ben hesabımı Dolar - Euro olarak kullanıyorum hesabımda 3, 73 $/€ var şu anki kur ile bu kadar ediyor ne tavsiye edersiniz?" Dersin bizde seve seve yardımcı oluruz.";
Niye? Türk lirası yetim çocuk da Euro zengin bebe mi?

"3.73 ₺'yi katlamayı öğrendim falan bunlar boşa kürek çekme olayları, birbirimizi kandırmayalım.
Hadi sağlıcakla kal."

Sana bir şey demiyorum artık.

G
Art niyetli bir konu olmuş. Biz bilmiyor muyuz dolar ve euro'nun durumum da sırf bunu göstermek için sözde 3 ₺'lik oyun arıyorum diyorsunuz , bir de resim eklemişsiniz. Siz bir şey almayın yazık 3 ₺'nize.
Gülmekten karnım ağrıdı. 3TL ye bir sürü güzel oyun var Steam e girip sırala ekranından en düşük fiyatı seçerseniz görürsünüz. Rounded, indirimde L4D2, ALTF4, indirimde Sniper Ghost Warior 2.

Rage Wars diye bir oyun var. O oyunu 2 TL alıyorsun. Steam seviyene göre 2 TL'lik kartlar düşüyor. Toplam 3 kart düşürme hakkın var. İdle Daddy ile kart kas paranı katla sonra al istediğini.
Flatout 2 alabilirsin zevkli

Pekaboo indirimlerde 2 TL Online hide and seek eğlenceli oyun.

Zup al kart düşürmin 5TL kadar yükseltirsin

Gülmeyi bilen insanları güldürme konusunda yeteneğim vardır ama sizin gibi işkembesiyle gülenlerden hiç haz etmem bilginiz olsun

Gülmeyi bilen insanları güldürme konusunda yeteneğim vardır ama sizin gibi işkembesiyle gülenlerden hiç haz etmem bilginiz olsun
Egonu Lego yaparım oturur oynarsın. O bahsi geçen 3 TL'yi bulamayanlar var bee. Yazıklar olsun sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…