aknbdu2 Centipat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 22 Ocak 2021 #1 Steam üzerinden EA Play aldım buradaki oyunları oyun indirmeden Origin hesabıma bağlayabilir miyim?
The Burz Maugoth Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #11 Origin ve Steam'ini bağlarsan ea play oyunları origin kütüphanene de eklenir Artı 0 Eksi
rodya1 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 531 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2021 #12 The Burz Maugoth dedi: Origin ve Steam'ini bağlarsan EA Play oyunları Origin kütüphanene de eklenir. Genişletmek için tıkla... Origin'le Steam hesabım bağlanmıyor. Artı 0 Eksi
The Burz Maugoth dedi: Origin ve Steam'ini bağlarsan EA Play oyunları Origin kütüphanene de eklenir. Genişletmek için tıkla... Origin'le Steam hesabım bağlanmıyor.
The Burz Maugoth Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #13 rodya1 dedi: Origin'le Steam hesabım bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Yapım aşamalarını anlatır mısın? Artı 0 Eksi
rodya1 dedi: Origin'le Steam hesabım bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Yapım aşamalarını anlatır mısın?
rodya1 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 531 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2021 #14 The Burz Maugoth dedi: Yapım aşamalarını anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... EA Play'i iade ettim düzelene kadar kullanıyacağım. Artı 0 Eksi
The Burz Maugoth dedi: Yapım aşamalarını anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... EA Play'i iade ettim düzelene kadar kullanıyacağım.