Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #1 Merhaba Steam'den BF aldım ancak oyunu açmaya çalışınca böyle bir hata veriyor: Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2021
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 22 Ağustos 2021 #2 Ali kefal Pasha dedi: Merhaba Steam'den BF aldım ancak oyunu açmaya çalışınca böyle bir hata veriyor: Eki Görüntüle 1145789 Genişletmek için tıkla... Origin ve Steam hesaplarınız bağlı mı? Artı 0 Eksi
Ali kefal Pasha dedi: Merhaba Steam'den BF aldım ancak oyunu açmaya çalışınca böyle bir hata veriyor: Eki Görüntüle 1145789 Genişletmek için tıkla... Origin ve Steam hesaplarınız bağlı mı?
gsliyiz48 Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook pro m2 a2338 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 22 Ağustos 2021 #3 Steam'i kapat komple tekrar aç dosya doğrulama yapıp deneyebilirsin. Veya Steam hesabın Origin hesabın ile bağlı olmayabilir. Artı 0 Eksi
Steam'i kapat komple tekrar aç dosya doğrulama yapıp deneyebilirsin. Veya Steam hesabın Origin hesabın ile bağlı olmayabilir.
KS KS Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #4 Eternal777 dedi: Origin ve Steam hesaplarınız bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır değil galiba daha önce hiç origin kullanmadım bağlayıp tekrar yazarım Artı 0 Eksi
Eternal777 dedi: Origin ve Steam hesaplarınız bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır değil galiba daha önce hiç origin kullanmadım bağlayıp tekrar yazarım
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 22 Ağustos 2021 #5 Ali kefal Pasha dedi: Hayır değil galiba daha önce hiç origin kullanmadım bağlayıp tekrar yazarım Genişletmek için tıkla... Bağlayıp deneyin hocam, onunla ilgili bir hata veriyor muhtemelen. Artı 0 Eksi
Ali kefal Pasha dedi: Hayır değil galiba daha önce hiç origin kullanmadım bağlayıp tekrar yazarım Genişletmek için tıkla... Bağlayıp deneyin hocam, onunla ilgili bir hata veriyor muhtemelen.
KS KS Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #6 Eternal777 dedi: Bağlayıp deneyin hocam, onunla ilgili bir hata veriyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Origin silip tekrar yükledim ve oyun açıldı ve origin kütüphanesine oyun geldi Artı 0 Eksi
Eternal777 dedi: Bağlayıp deneyin hocam, onunla ilgili bir hata veriyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Origin silip tekrar yükledim ve oyun açıldı ve origin kütüphanesine oyun geldi