Steam'den Alınan Counter Strike'a Bot Yükleme

Arkadaşlar oyunu Steam'den aldım. Bot paketlerini kurunca oyundan atıyor, ne yapmam gerekiyor? Valve tarafından sağlanan orjinal bir bot paketi mi var acaba?

Aynen bende senin gibi bu konudan muzdarip idim steam'a ticket attım ve bana verdikleri cevapta bu adresten yükleyebileceğimi söylediler. www.bots-united.com a girdim bende en baştaki joe botu yükledim sonra steam dan indirmiş olduğum counter strike nin içine attım. Nasıl mı ilk önce C: Program dosyaları (x86) > Steam > Steamapps > common > Half-Life > cstrike nin içine attım ayrıca bu yolu izleyerek internetten indirdiğin haritalarıda buraya atabiliirsin. Ben botlu bir şekilde oynuyorum şimdi ama yanlız Counter Strike Condition Zero yu botlu oynayabilirsin. Türkçe yama bulursanız temiz onuda kurun türkçe oluyor.
 
; İndirdiğiniz RAR'dan ınstall klasörüne basın.
Adım 2; cstrike klasörünü seçin. Buradan cstrike klasörüne basılı tutup cstrike klasörünün içine dosyaları atın. Ve tümüne evet değiştir'e basın. (bende Half-Life ve Condition Zero'da bot olduğu olduğu için diğer klasörlere bulaşmadım)
Adım 3; Dosyaları değiştirine basın.


hangi dosyaları atıcam inanın anlamadım...cstrike a imdiyor bilemedim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı