Steam'den alınan CS2 için server nasıl yapılır?

TheBlein

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği
Arkadaşlar kolay gelsin. Steam üzerinden Counter-Strike Source arkadaşımla oynayacaktık. Sunucu oluştur dedim, girdim oyuna fakat arkadaşım kurduğum sunucuyu göremedi. Daha sonra biraz araştırdım, dedicated server falan çıktı. Bu Steam neden bizi uğraştırıyor? O kadar para veriyoruz, bir de server kuruyoruz. Bilen biri varsa anlatabilir mi adım adım, arkadaşımın oyunuma bağlanması için ne yapmam lazım? Başka servere bağlanın demeyin çünkü serveri özelleştirebilmek de istiyorum. Source dedicated server Steam'de bayağı server programları var. Bunlardan hangisi CSS için uygundur? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Sunucu oluşturdan arkadaşınız sizinle aynı internet üzerinden bağlanması gerek ki ikiniz aynı sunucuya girin. Dedicated server olayı ücretli bir olaydır.

Counter-Strike Source ise Google'a "Counter-Strike Source server kirala" yazın çıkan her firma server satıyor oradan server kiralayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba,

Sunucu oluşturdan arkadaşınız sizinle aynı internet üzerinden bağlanması gerek ki ikiniz aynı sunucuya girin. Dedicated server olayı ücretli bir olaydır. Başlıkta CS2, konuda Counter-Strike Source yazmışsınız.

CS2 işe şimdi oyuna girip göstereceğim.

Counter-Strike Source ise Google'a "Counter-Strike Source server kirala" yazın çıkan her firma server satıyor oradan server kiralayabilirsiniz.
Moderatörler CS2 yazmıştır muhtemelen. CSS için sormuş arkadaş.

Merhaba,

Sunucu oluşturdan arkadaşınız sizinle aynı internet üzerinden bağlanması gerek ki ikiniz aynı sunucuya girin. Dedicated server olayı ücretli bir olaydır.

Hocam alt tarafı iki kişi dust haritası oynayacağız CSS bu arada sevgili moderatörler CS2 yazmışlar ne hikmetse? Sırf bunun için ayrı server kiralanmaz ya. Başka yolu var mı?

Hocam alt tarafı iki kişi dust haritası oynayacağız CSS bu arada sevgili moderatörler CS2 yazmışlar ne hikmetse? Sırf bunun için ayrı server kiralanmaz ya. Başka yolu var mı?

Maalesef, dediğim gibi LAN serverda aynı internete bağlı olan kişiler birlikte oynayabilirler, onun haricinde server almanız gerekmektedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00