Yako0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 FC 25 aldım Steam üzerinden fakat EA preparing game diyor ondan sonra ise FC 25 ekranı geliyor donuk bir şekilde bekliyor.
FC 25 aldım Steam üzerinden fakat EA preparing game diyor ondan sonra ise FC 25 ekranı geliyor donuk bir şekilde bekliyor.
B berelpo Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Steam'de aynı sorunla karşılaştım, bir türlü çözemedim sonra Epic'ten alınca sorun çözüldü. Nedenini bilmiyorum ama dene belki olur. Artı 0 Eksi
Steam'de aynı sorunla karşılaştım, bir türlü çözemedim sonra Epic'ten alınca sorun çözüldü. Nedenini bilmiyorum ama dene belki olur.
Deniz Altun Kilopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 258 Çözümler 2 1 Aralık 2024 #3 Yako0 dedi: FC 25 aldım Steam üzerinden fakat EA preparing game diyor ondan sonra ise FC 25 ekranı geliyor donuk bir şekilde bekliyor. Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantınız açık mı? Artı 0 Eksi
Yako0 dedi: FC 25 aldım Steam üzerinden fakat EA preparing game diyor ondan sonra ise FC 25 ekranı geliyor donuk bir şekilde bekliyor. Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantınız açık mı?
KS KS Yako0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 berelpo dedi: Steam'de aynı sorunla karşılaştım, bir türlü çözemedim sonra Epic'ten alınca sorun çözüldü. Nedenini bilmiyorum ama dene belki olur. Genişletmek için tıkla... Hocam %50 indirim vardı öyle aldım epicte pahalı Artı 0 Eksi
berelpo dedi: Steam'de aynı sorunla karşılaştım, bir türlü çözemedim sonra Epic'ten alınca sorun çözüldü. Nedenini bilmiyorum ama dene belki olur. Genişletmek için tıkla... Hocam %50 indirim vardı öyle aldım epicte pahalı
B berelpo Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 Yako0 dedi: Hocam %50 indirim vardı öyle aldım epicte pahalı Genişletmek için tıkla... Ultimate sürümü 1800 TL ama standart sürümde indirim yok. Artı 0 Eksi
Yako0 dedi: Hocam %50 indirim vardı öyle aldım epicte pahalı Genişletmek için tıkla... Ultimate sürümü 1800 TL ama standart sürümde indirim yok.
KS KS Yako0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #6 Deniz Altun dedi: İnternet bağlantınız açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık olmasa direk girmez zaten. Artı 0 Eksi
Deniz Altun dedi: İnternet bağlantınız açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık olmasa direk girmez zaten.