Steam'den alınan GTA 5 key farklı bir hesapta kullanılabilir mi?

404 not found

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle GTA 5'i PC'ye çıktığı gibi kutulu olarak almıştım. Geçtiğimiz hafta Steam üzerinden tekrar aldım, artık Social Club launcher indirip yüklemek gibi şeylerle uğraşmak istemedim. Yani Social Club'a kutulu aldığım oyunun keyini girmiş bulunmaktayım. Steam'den aldığım GTA 5'e de eski hesabım üzerinden giriş yaptım. Merak ettiğim konu Steam'in bana vermiş olduğu yeni key başka bir hesap açmak için işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeni bir hesabınız olmuş olur fakat oynamak için yine o Steam hesabına ihtiyacınız var. Social Club'tan alınan GTA 5 gibi düşünmeyin, açılması için yine Steam gerekiyor.
Farklı bir Social Club hesabına eklemekten bahsediyorsanız, Steam girişi ve bağlantısı ister.

Yeni bir hesabınız olmuş olur fakat oynamak için yine o Steam hesabına ihtiyacınız var. Social Club'tan alınan GTA 5 gibi düşünmeyin, açılması için yine Steam gerekiyor.

Çözüm
Selam, Epic Games bedava GTA 5 dağıttı ve ben bayağı param araclarım evlerim var. Şimdi Steam'dan oyunu alırsam Epic gamasde olan hesabım ile gire bilecek miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı