Steam'den Alınan Oyun Kaç Farklı Bilgisayara İndirilebilir?

kopsil

Hectopat
Bir oyunu Steam veya farklı bir platformdan satın alırsam, bu oyuna kaç tane bilgisayara indirebilir? Online olarak oynamak istesek hepimiz oynayabilir miyiz? Hepimiz mutlaka satın alması gerekir mi? PUBG, GTA 5. CSGO tarzı oyunlardan bahsediyorum. Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

Aile paylaşımı var. En fazla 5 hesaba, 10 bilgisayara indirebilirsiniz bir oyunu. Yalnız sadece 1 kişi oynayabilir aynı anda 5 kişi oynayamaz. Hatta diyelim GTA 5 aldınız 5 kişi ortak. Senin hesabına aldılar GTA 5'i. Sen CS:GO oynarken bile onlar girip GTA 5 oynayamaz.

İfadeler: MuX
Steam'de 'Aile Görünümü' denen alingirle en fazla 5 tane hesaba kadar Steam kütüphaneni paylaşabilirsin. Bazı oyunlarda sıkıntı çıkarabiliyor. Mesela 4-5 kişinin ortaklaşa oyun aldığı bir hesabın kütüphanesini 'aile görünümü' ile kendi hesabıma açmıştım. Oyun denerken DayZ ve GTA V girememiştim. Social Club hesabı Steam'e bağlı olduğu içindi GTA V ama DayZ neden olmadı bilmiyorum. 'Aile Görünümü' alingiri hakkında daha fazla bilgi için: Family View - Family Options - Veri Tabanı - Steam Support

Son düzenleme:
İlla Steamdan mı almak lazım, daha uyguna başka yerlerden alabilir miyiz? Güvenilir başka yerler var mı?

@BilgisayarKurdu @MuX @Realivex @Jira @GameTURK

İlla Steamdan mı almak lazım, daha uyguna başka yerlerden alabilir miyiz? Güvenilir başka yerler var mı?

@BilgisayarKurdu @MuX @Realivex @Jira @GameTURK
DurmaPlay, BursaGB gibi siteler var. Orası Steam'e oranla biraz daha ucuz satıyorlar. Bazıları var steam bakiyesini gerçek paraya çevirmek istiyorlar. Onlarla da anlaşıp hediye yoluyla alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…