Steam'den Alınan Oyunu G2A'da Satmak

Anıl Ateş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aklıma takıldı buraya sorayım dedim :) Şimdi bu g2a, kinguin vs sitelerde Steam ile fiyatlar arasında bazı oyunlarda fark var(h1z1 vb). Ben bu h1z1'i Steam'dan 31 tl'ye alıp g2a'da 60 küsür tl'ye satma gibi bir imkanım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu hediye olarak satın alıp envanterinize koyarsanız G2A'den satış yapabilirsiniz. Satış yaparken bölgeyi Türkiye olarak seçmeyi unutmayın.

Bende g2a'dan alışveriş yapıyorum en düşük fiyatı hangi satıcı verir ise ondan alış veriş yapıyorum. Keylerin satıcıları bazen japon bazen alman bazen Amerikalı oluyor ama onların keyi burada çalışıyor onlar bu key ticaretini nasıl yapıyor. Bilen var ise açıklaya bilir mi ?. 2.Sorum bu rus keyleri neden bu kadar ucuz kıl oluyorum bizim başımız kel mi ?

İlk sorun hakkında kesin bir şey söyleyemem ama ikinci sorduğun soru için sayfalarca yazı yazabilirim. Kısaca korsan oyun kullanımı yerel oyun üretimi ve vergi politikası diyeyim.

@Cpt_slayer Rusya'nın parasının değerinin Amerikan Doları'na oranı düşüktür. Bize ucuz gelen Battlefield 3(indirimde 5 USD) gibi oyunların parasını öğrenci olduğu için bulamayan var. Steam de oyunların fiyatını nasıl Türkiye'de ayarladıysa Rusya'da da buna benzer bir hizmet sunmuştur. Hatta Rusya'da daha önce yapmıştır. Bu sayede @Myth Gatherer 'nin dediği gibi korsan oyun kullanımı azalmıştır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı