Çözüldü Steam'den alınan Prototype kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bbtn

Hectopat
Oyunu Steam'den almama rağmen bu hatayı alıyorum.

Logfile

Raporum burada, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Masaüstüne steam kısayolu oluştur. Oluşturulan kısayola sağ tık basarak hedef kısmına:
cmd /C start "steam" /affinity 0xff "C:\Program Files (x86)\Steam\steam.exe"
yazısının tamamını yapıştırın.
Altındaki başlat satırına "C:\Program Files (x86)\Steam" yazısını yapıştırın ve Steam'i tamamen kapatıp bu kısayoldan başlatın. Kütüphaneden oyunu başlatabilirsiniz. Ayarlardan sesi 32ms yapmak da fayda sağlayacaktır performansta. Bu sorunun sebebi de eski oyunlarda 8 mantıksal işlemcinin olması. İyi oyunlar dilerim.

Denedim faremi çıkardım hatta aygıtlar kısmından kaldırdım fakat sonuç aynı oyunu bu şekilde açıp yeni bir rapor atayım mı?

Edit: LogfildFaresiz
FaresizLogfile'ı da atayım.

1. Yeni bir kısayol oluştur.
  2. Kısayol hedefini şu şekilde ayarla: cmd /C start "steam" /affinity 0xff "C:\Program Files (x86)\Steam\steam.exe"
  3. Oyunu açmayı dene.

Merhaba Recep bey geç cevap verdiğim için kusura bakmayın lütfen, söylediğiniz şeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum daha detaylı açıklayabilir misiniz?

Edit: Oyunun dosyalarındaki exe dosyasının kısayolunu oluşturup ardınan masaüstüne attım özelliklerden hedefe bunu yapıştırdım ancak Steam'i açıyor, sizi yanlış mı anladım acaba?

Masaüstüne steam kısayolu oluştur. Oluşturulan kısayola sağ tık basarak hedef kısmına:
cmd /C start "steam" /affinity 0xff "C:\Program Files (x86)\Steam\steam.exe"
yazısının tamamını yapıştırın.
Altındaki başlat satırına "C:\Program Files (x86)\Steam" yazısını yapıştırın ve Steam'i tamamen kapatıp bu kısayoldan başlatın. Kütüphaneden oyunu başlatabilirsiniz. Ayarlardan sesi 32ms yapmak da fayda sağlayacaktır performansta. Bu sorunun sebebi de eski oyunlarda 8 mantıksal işlemcinin olması. İyi oyunlar dilerim.

Çözüm
Recep bey, yardımlarınız için teşekkür ederim. Alp bey de aynı şekilde açıklamanız için teşekkür ederim. Sorunum çözülmüş, bulunmakta hepinize hayırlı akşamlar diler. Tekrardan teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…