Steam'den alınan Tomb Raider iade edilmeli mi?

Epic games sizi ele geçirmeye çalışıyor istediği şey bu onlara bunu verme SONSUZA KADAR STEAMLE

Oyunun 2013 versiyonunu Steam'den 5.40 TL'ye almıştım ama bugün seri Epic Games'te ücretsiz oldu. Sizce iade edeyim mi?
5TL ciddi para hocam Steam sikinti yaratir parayi iade etmez ise insan haklari mahkemesine kadar goturebilirsin konuyu az buz para degil

Oyunun 2013 versiyonunu Steam'den 5.40 TL'ye almıştım ama bugün seri Epic Games'te ücretsiz oldu. Sizce iade edeyim mi?
Neden? Etme tabii ki. O oyun için 5,40 TL çok çok az zaten. Hem Steam'den oynamış olursun hem de oyuna en azından ufacıkta olsa katkıda bulunmuş olursun. Oynayabileceğin en güzel macera, hikaye, aksiyon oyunlarından biri.

5TL ciddi para hocam Steam sikinti yaratir parayi iade etmez ise insan haklari mahkemesine kadar goturebilirsin konuyu az buz para degil
o anlamda demiyorum farklı bir oyun alabilirmiyim anlamında
anladım bende öyle düşünüyordum ama 5.40'a güzel bir oyun varsa alabilirim iade edip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…