Steam'den Arjantin Üzerinden Oyun Almak

Makaleler
18
Yer
İzmir
Yasak olduğunu biliyorum. Fakat birçok oyun TR'deki fiyatından daha ucuz. Nasıl bir yol izlenmeli? Yeni bir hesap açıp içine Steam bakiyesi ekleyip mi satın alınmalı, yoksa ana hesabımızla Steam cüzdanımıza TL ekleyip ülkeyi Arjantin yapıp oradan mı alınmalı? Mesela şu anda envanterimde 90₺'ye yakın çıkartma, Cyberpunk 2077 ön sipariş ve 140₺ cüzdan kredisi var. Cyberpunk 2077 Arjantin'de 125₺. 1-2 tane yeni çıkacak oyun, 1-2 tane de çıkmış olan oyunların fiyatlarını örnek olarak koyacağım. Deneyimi/bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.

Ek Açıklama 2020-07-28 203107.png
Ek Açıklama 2020-07-28 203106.png

Ek Açıklama 2020-07-28 203108.png

Ek Açıklama 2020-07-28 .png

Ek Açıklama 2020-07-28-203401 .png

Ek Açıklama 2020-07-28-203402.png

Azerbaycan'da Steam fiyatları dolar olarak hesaplanıyor ve sadece Rusya'dan hediyye olarak oyun ala biliyoruz. Dolar 1.7 ama %18 vergi kesiliyor. Bazı oyunlar sizde 5 dolarken bizde 10-15 dolar. Din, dil, ırk aynı olmamıza rağmen adamlar bizi Rus'larla aynı ülke olarak görüyor ve Türkiye ile Steam üzerinde ne hediye oyun göndermek ne de alışveriş etmemize izin veriyor. Bu kadar yakın iki ülkeyi uzak gören Steam bizim Arjantin'den alışveriş yapmamıza izin verir mi? Eğer tespit ederlerse direk hesap kapatılıyor.

Azerbaycanda Steam fiyatları dolar olarak hesaplanıyor ve sadece rusyadan hediyye olarak oyun ala biliyoruz. dolar 1.7 ama %18 vergi kesiliyor. Bazı oyunlar sizde 5 dolarken bizde 10-15 dolar. Din, dil, ırk aynı olmamıza rağmen adamlar bizi ruslarla aynı ülke olarak görüyor ve Türkiye ile steam üzerinde ne hediyye oyun göndermek nede alış veriş etmemize izin veriyor. Bu kadar yakın iki ülkeyi uzak gören Steam bizim Arjantinden alış veriş yapmamıza izin verir mi? Eğer tespit ederlerse direk hesap kapatılıyor.
Doların 1.7 Manat olmasının avantajı var mı?

Ne yazık ki bu işler riskli. Sırf bir oyun için yedek hesapta satın alıp hediye olarak göndermen gerekiyor. Aksi taktirde gerçekten Arjantin'de bulunmadığın için hesabına engel gelebilir.

Dili İspanyolca yapıyorsun, steam ayarlarından ülkeni Arjantin yapıyorsun ve VPN ile Arjantin'e bağlanıyorsun. Sahte adres programları ile de adresini Arjantin'de herhangi bir evde belirleyebilirsin. Belirlemediğin taktirde denizin üzerinde görünme ihtimalin var.

En kolay sistem aşağıda yazdığım ama olmuyor artık, çünkü steam cüzdan anahtarları sadece Türkiye'den kabul ediyor.

Merhaba arkadaşlar size steamden ucuza oyun alma yöntemini anlatacağım. Bu yöntemle pek çok oyunu en az %20 indirimle alacaksınız. Örneğin şuan GTAV 34 liraya xcom 2 16 liraya alabilirsiniz.
1. adım Tiger VPN'i indirin ve üyelik alın
2. adım Steam'den çıkış yapın (Steam guard kullanıyorsanız telefonunuzdan steam'i kaldırın)
3. adım Tiger VPN'i açın ve "Buenos Aires"'i seçin
4. adım Steam'i açın ve giriş yapın
5. adım Steam'de sağ üst köşeden hesap detaylarına tıklayın
6. adım Mağaza ülkenizi güncelleyine tıklayıp Arjantin yapın
7. adım sizden bir adres isteyecek o adresi buradan girip alabilirsiniz
8. adım artık mağazanız Arjantin mağazası oldu oyunları alabilmek için kullandığınız banka ve kredi kartları geçersiz bu yüzden oyun almak istiyorsanız bynogame gibi sitelerden steam cüzdan kodu satın alın ve alışverişinizi tamamlayın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı