Steam'den atılan linke tıkladıktan sonra ne yapılmalı?

nihaserme

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşın hesabı çalınmış Discord üzerinden Steam 50 dolar hediye kartı linki gönderdi. Bendeniz enayi bu linke tıkladım fakat giriş yapmadım malum linki hepiniz biliyorsunuzdur. Steam Guard üzerinden kontrol ettim herhangi bir olağan dışı giriş göremedim problem olur mu?

Herhangi bir bilgini girmediysen veya herhangi bir şeye izin vermediysen sadece siteye girmenle önemli bir bilgini alamazlar, merak etme.

Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşın hesabı çalınmış Discord üzerinden Steam 50 dolar hediye kartı linki gönderdi. Bendeniz enayi bu linke tıkladım fakat giriş yapmadım malum linki hepiniz biliyorsunuzdur. Steam Guard üzerinden kontrol ettim herhangi bir olağan dışı giriş göremedim problem olur mu?

Olmaz. Bana da geldi. Hiçbir şey olmaz diye bastım. Şifre falan istedi. Tabii ki de vermedim. Şifre falan girmediğiniz sürece olmaz.

vikipro.PNG

Rahat etmeyeceksen anti virus programindan tarama yapabilirsin ama sorun olacagini sanmam

Herhangi bir bilgini vermediysen sorun olmaz. Çok kafanız takıldıysa şifrenizi değiştirin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı