Steam'den Crysis almak mantıklı mı?

Kiralamak daha mantıklı. Crysis dediğimiz oyunlar neredeyse 10 yıllık, oynanışı 10 saatten fazla sürmeyen oyunlar. Bu oyunlara kalkıp 40-50₺ vermenizi önermiyorum.
Eğer 2 oyunu alıp tek seferde oynayıp bitirip bırakacaksanız EA Play daha mantıklı.
Ama ben devamlı olarak oynamayı düşünüyorum diyorsanız Crysis Trilogy paketi bulunuyor 95 TL Crysis serisinin bütün oyunları ve Lost Island DLC'sine sahip oluyosunuz.
Remastered versiyonunda Warhead yok bana göre Warhead oynanması gereken bir oyun, üstelik Remastered çok problemli bir oyun optimizasyon çöp ötesi grafikler yapay duruyor ilk oyundaki doğallık yok, Ascension görevi de kaldırılmış.
Ama dediğim gibi tek seferde oynayıp unutacaksanız EA Play daha mantıklı üstelik sadece Crysis oyunları değil diğer Electronic Arts oyunlarına da erişebiliyosunuz.
 
Eğer 2 oyunu alıp tek seferde oynayıp bitirip bırakacaksanız EA Play daha mantıklı.
Ama ben devamlı olarak oynamayı düşünüyorum diyorsanız Crysis trilogy paketi bulunuyor 95 TL Crysis serisinin bütün oyunları ve Lost ısland DLC'sine sahip oluyosunuz.
Remastered versiyonunda warhead yok bana göre warhead oynanması gereken bir oyun, üstelik Remastered çok problemli bir oyun optimizasyon çöp ötesi grafikler yapay duruyor ilk oyundaki doğallık yok, ascension görevi de kaldırılmış.
Ama dediğim gibi tek seferde oynayıp unutacaksanız EA Play daha mantıklı üstelik sadece Crysis oyunları değil diğer electronic arts oyunlarına da erişebiliyosunuz.

Crysis Remastered iade ettim. EA Play aldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı