Steam'den FNAF 1 alınır mı?

ThisIsLuether

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PS 5 Slim
Acer Nitro 5 AN515-43 5 Ryzen5 3350 RX 560x 16 gb
Meslek
Türk Genci
Arkadaşlar Steam'den FNAF alınabilir mi? Mevcut dolar kurundan dolayı fiyatlar yükseleceğinden elimin altında bulun ması açısından sizce alınır mı? Ya da başka hangi FNAF oyunları alınır saygılarla 🫡
@Caner Uncu

Son düzenleme:
FNAF oyunları şu anda Steam'de çok uygun fiyatlı zaten. 10-50 TL arasında. Türü seviyorsan yapıştır geç, 1 ay sonra çok geç olabilir.

Bu arada FNAF'la pek aram yok, o yüzden hangi oyunu iyi veya kötü fikrim yok. Komple seri alınabilir aslında.

Bakacağım hocam sağ olun.

Arkadaşlar Steam'den FNAF alınabilir mi? Mevcut dolar kurundan dolayı fiyatlar yükseleceğinden elimin altında bulun ması açısından sizce alınır mı? Ya da başka hangi FNAF oyunları alınır saygılarla 🫡
@Caner Uncu

Ben bugün FNAF serisinin tüm oyunlarını (help wanted ve Security Breach dahil) yaklaşık 140 lira gibi bir fiyata aldım.

Açıkçası 20 Kasım'dan sonra tek FNAF 1'i bile bu fiyata alamayacağımızı düşünüyorum seriyi seviyorsanız alın kütüphanenizde dursun. Filmini de bekliyorum 3 Kasım'da bakalım nasılmış.

Ben FNAF Security Breach aldım ve ücretsiz DLC'yi de kütüphaneme ekledim bence değer. Sadece sister location'ı da alsam mı emin değilim onun yerine başka oyunlar da alabilir çünkü kararsızım 😅.

Ben FNAF Security Breach aldım ve ücretsiz DLC'yi de kütüphaneme ekledim bence değer. Sadece sister Location'ı da alsam mı emin değilim onun yerine başka oyunlar da alabilir çünkü kararsızım 😅.

Sister location gerçekten eğlendiğim bir oyun olmuştur atmosferi olsun oynanışı olsun diğer FNAF 4'lemesinden ayrılmış bir seri. Onun dışında başka oyun olarak yarış oyunu seviyorsanız 20 TL'ye Need for Speed Payback var indirim 2 saat sonra bitiyor eğlenceli bir yarış oyunudur veya Batman Arkham Collection da önerebilirim

Sepet nasıl sizce.
5A32E71D-D6B7-4536-903D-1D306408256F.png

@Caner Uncu
FNAF serisi bana tamamen boş geliyor.

Bence direkt FNAF'I bırak kanka. FNAF boş. The Forest al. Üzerine bir de Mortal Kombat 11'de indirim varsa onu da al. Max 80 TL tutar.

Son düzenleme:
FNAF serisi bana tamamen boş geliyor.

Bence direkt FNAF'ı bırak kanka. FNAF boş. The Forest al. Üzerine bir de Mortal Kombat 11'de indirim varsa onu da al. Max 80 TL tutar.

Zevkler tartışılmaz bro vallahi eğlenceli ya hoşuma gidiyor nedense.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı