Çözüldü Steam'den gelen uyarı e-mail

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

427036

Hectopat
Yakın zamanda aldığım bir oyunu açılmaması nedeni ile iade talebinde bulunmuştum. İadem gerçekleşti ama iade e-mailinde Steam'den bir uyarı vardı. Sizce sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20220202_114323.jpg
    IMG_20220202_114323.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 214
Çözüm
Çok fazla iade talebinde bulunmayın. "Dene bırak yapmayın, bundan sonra iyice emin olup ondan sonra satın al, bedavaya her oyunun tadına bakma." demek istenmiş sanırım.
Yakın zamanda aldığım bir oyunu açılmaması nedeni ile iade talebinde bulunmuştum. İadem gerçekleşti ama iade e-mailinde Steam'den bir uyarı vardı. Sizce sorun olur mu?

Çok fazla iade talebi gönderdiğiniz için uyarmışlar. En kötü ihtimalle sonraki birkaç iade talebinizi reddederler o kadar.

Bir de son zamanlarda bazı çakallar da Steam'den en ucuz oyunları alıp kartları düşürüp sonra iade ediyorlar Steam farkında bu olayın. O yüzden iadeleri inceliyorlar olabilirler artık.
Son zamanlarda değil uzun zamandır yapılıyor.Dün 2 kart düşürdüm 8 liradan sattım ne güzel parasını yedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı