nkysgod Femtopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 6 9 Temmuz 2022 #1 Steam'den Counter-Strike satın aldım, indirdim ve serverler kapandığı için Online olarak giremiyorum. Server ekleyebilir miyim?
Steam'den Counter-Strike satın aldım, indirdim ve serverler kapandığı için Online olarak giremiyorum. Server ekleyebilir miyim?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Temmuz 2022 #2 Nasıl kapanmış bende bir sürü server var. Csdurağı ve Oyunyöneticisi gibi yerler de IP'ler oluyor. Konsola connect ip adresini girip katılabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Nasıl kapanmış bende bir sürü server var. Csdurağı ve Oyunyöneticisi gibi yerler de IP'ler oluyor. Konsola connect ip adresini girip katılabilirsiniz.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 3.053 Çözümler 15 Yer Midland 9 Temmuz 2022 #3 Serverlar var aslında, eğer CS 1.6'dan bahsediyorsak oyun yöneticisi gibi sitelerde açık birsürü sunucu var. Onlara bakabilirsiniz. Fakat illaki açacağım diyorsanız sanırım sadece sizin internetinzden açılıyor. Artı 0 Eksi
Serverlar var aslında, eğer CS 1.6'dan bahsediyorsak oyun yöneticisi gibi sitelerde açık birsürü sunucu var. Onlara bakabilirsiniz. Fakat illaki açacağım diyorsanız sanırım sadece sizin internetinzden açılıyor.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 9 Temmuz 2022 #4 Ben iade etmeden önce bir yarım saat oynadıydım. Internet sekmesinde fazla sunucu vardı. Artı 0 Eksi
KS KS nkysgod Femtopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 6 9 Temmuz 2022 #5 Ashes dedi: Nasıl kapanmış bende bir sürü server var. Csdurağı ve oyunyöneticisi gibi yerler de IP'ler oluyor. Konsola connect IP adresini girip katılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun yöneticisini bilmiyorum ama csduragi kendi Client'ini istiyor yoksa banlıyor. Silinen üye dedi: Ben iade etmeden önce bir yarım saat oynadıydım. Internet sekmesinde fazla sunucu vardı. Genişletmek için tıkla... Bende hiç yok. Counter-Strike 1.6,Cs2,Ts3 Server Kirala,Kurma,satın al Cs 1.6 ve Cs2 Server Kiralama Hizmetleri.Counter-Strike 1.6 ve Cs2 Server IP adresleri,Cs 1.6 indir,Cs 1.6 Server satın al.Cs2 server kurma. www.oyunyoneticisi.com Game Tracker - Server Stats, List Search, Ranking, Banners, & Social Network for Gamers Bu iki site iyimiş. Son düzenleme: 9 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Ashes dedi: Nasıl kapanmış bende bir sürü server var. Csdurağı ve oyunyöneticisi gibi yerler de IP'ler oluyor. Konsola connect IP adresini girip katılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun yöneticisini bilmiyorum ama csduragi kendi Client'ini istiyor yoksa banlıyor. Silinen üye dedi: Ben iade etmeden önce bir yarım saat oynadıydım. Internet sekmesinde fazla sunucu vardı. Genişletmek için tıkla... Bende hiç yok. Counter-Strike 1.6,Cs2,Ts3 Server Kirala,Kurma,satın al Cs 1.6 ve Cs2 Server Kiralama Hizmetleri.Counter-Strike 1.6 ve Cs2 Server IP adresleri,Cs 1.6 indir,Cs 1.6 Server satın al.Cs2 server kurma. www.oyunyoneticisi.com Game Tracker - Server Stats, List Search, Ranking, Banners, & Social Network for Gamers Bu iki site iyimiş.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Temmuz 2022 #6 nkysgod dedi: Oyun yöneticisini bilmiyorum ama csduragi kendi Client'ini istiyor yoksa banlıyor. Bende hiç yok. Counter-Strike 1.6,Cs2,Ts3 Server Kirala,Kurma,satın al Cs 1.6 ve Cs2 Server Kiralama Hizmetleri.Counter-Strike 1.6 ve Cs2 Server IP adresleri,Cs 1.6 indir,Cs 1.6 Server satın al.Cs2 server kurma. www.oyunyoneticisi.com Game Tracker - Server Stats, List Search, Ranking, Banners, & Social Network for Gamers Bu iki site iyimiş. Genişletmek için tıkla... Ben hiç ban yemedim. Artı 0 Eksi
nkysgod dedi: Oyun yöneticisini bilmiyorum ama csduragi kendi Client'ini istiyor yoksa banlıyor. Bende hiç yok. Counter-Strike 1.6,Cs2,Ts3 Server Kirala,Kurma,satın al Cs 1.6 ve Cs2 Server Kiralama Hizmetleri.Counter-Strike 1.6 ve Cs2 Server IP adresleri,Cs 1.6 indir,Cs 1.6 Server satın al.Cs2 server kurma. www.oyunyoneticisi.com Game Tracker - Server Stats, List Search, Ranking, Banners, & Social Network for Gamers Bu iki site iyimiş. Genişletmek için tıkla... Ben hiç ban yemedim.