Steam'den kod ile oyun almak

1622448941715.png

Şuradan bahsediyorsunuz sanırım.

Sağ üstteki profil resminin bulunduğu alana tıkladığında Cüzdanımı görüntüle seçeneği çıkar. Ona tıkladıktan sonra karşına gelen sayfada resimdeki linke tıkla ve almış olduğun cüzdan kodunu yaz. Böylece cüzdanına +bakiye eklenecek.

Eki Görüntüle 1049038
Çok teşekkürler
Eki Görüntüle 1049051

Çok teşekkürler
Eki Görüntüle 1049051

Çok teşekkürler
Kodu aldıktan sonra öncelikle Steam uygulamasını açıyoruz ve mağaza sekmesine geliyoruz, daha sonra ise sağ üstte çıkan kullanıcı adımızın ve yanında da bakiyemizin yer aldığı yazıya tıklıyoruz, sonra ise cüzdanımı görüntüle diyoruz ve çıkan yerde sağ tarafta Steam hesabınız yazar, onun altında "bir Steam cüzdan kodu veya hediye kartı kullan yazar, oraya tıklıyoruz ve kodu giriyoruz, ilerledikten sonra da bu işlemi onaylıyoruz ve kod hesabımızda aktif hale geliyor
çok teşekkürler
Eki Görüntüle 1049051

Çok teşekkürler
Kodu aldıktan sonra öncelikle Steam uygulamasını açıyoruz ve mağaza sekmesine geliyoruz, daha sonra ise sağ üstte çıkan kullanıcı adımızın ve yanında da bakiyemizin yer aldığı yazıya tıklıyoruz, sonra ise cüzdanımı görüntüle diyoruz ve çıkan yerde sağ tarafta Steam hesabınız yazar, onun altında "bir Steam cüzdan kodu veya hediye kartı kullan yazar, oraya tıklıyoruz ve kodu giriyoruz, ilerledikten sonra da bu işlemi onaylıyoruz ve kod hesabımızda aktif hale geliyor
çok teşekkürler
Steam'den cüzdanı görüntüle tuşuna basın.

Eki Görüntüle 1049033

Böyle bir ekran çıkacak karşınıza. Daire içine aldığım yere tıklayın

Eki Görüntüle 1049035

Sonrada buradan cüzdan kodunu girin.
çok teşekkürler

Ben de bu konuda hakkında bir şey sormak istiyorum. Henüz cüzdan kodu yüklemedim. Ancak oyunu satın alma kısmında "cüzdan koduyla öde" şeklinde bir ibare yok. Videolar eski ancak onlara baktığımda oyunu alırken ödeme kısmında öyle bir seçenek var görünüyor. Cüzdan kodu yüklemediğin zaman aktif olmayan bir seçenek mi orası?

Öyle bir seçenek yok. Cüzdan kodunu kullandıktan sonra Steam bakiyene para ekliyorsun. Örneğin, 50₺ cüzdan kodu kullanırsan Steam'de 50₺ bakiyen oluyor, bu bakiyeyi de alışveriş için kullanıyorsun.

Tamam işte alışveriş için kullanmak istediğin zaman oyunu satın alma ekranında cüzdan koduyla öde diye bir şey olması gerekiyor ama göremedim. Bakiyenin nasıl kullanıldığına dair videolarda o seçenek görünüyor, yani var olması lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı