Steam'den kod ile oyun almak

Çok teşekkürler
Eki Görüntüle 1049051

Şuradan bahsediyorsunuz sanırım.
Çok teşekkürler
Eki Görüntüle 1049051

Çok teşekkürler
çok teşekkürler
Eki Görüntüle 1049051

Çok teşekkürler
çok teşekkürler
çok teşekkürler

Ben de bu konuda hakkında bir şey sormak istiyorum. Henüz cüzdan kodu yüklemedim. Ancak oyunu satın alma kısmında "cüzdan koduyla öde" şeklinde bir ibare yok. Videolar eski ancak onlara baktığımda oyunu alırken ödeme kısmında öyle bir seçenek var görünüyor. Cüzdan kodu yüklemediğin zaman aktif olmayan bir seçenek mi orası?

Zaman aktif olmayan bir seçenek mi orası?
Öyle bir seçenek yok. Cüzdan kodunu kullandıktan sonra Steam bakiyene para ekliyorsun. Örneğin, 50₺ cüzdan kodu kullanırsan Steam'de 50₺ bakiyen oluyor, bu bakiyeyi de alışveriş için kullanıyorsun.

Öyle bir seçenek yok. Cüzdan kodunu kullandıktan sonra Steam bakiyene para ekliyorsun. Örneğin, 50₺ cüzdan kodu kullanırsan Steam'de 50₺ bakiyen oluyor, bu bakiyeyi de alışveriş için kullanıyorsun.

Tamam işte alışveriş için kullanmak istediğin zaman oyunu satın alma ekranında cüzdan koduyla öde diye bir şey olması gerekiyor ama göremedim. Bakiyenin nasıl kullanıldığına dair videolarda o seçenek görünüyor, yani var olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…