Steam'den mı internetten mi kod almak mantıklı?

Makaleler
3
Herkese selamlar. Witcher 3 indirimde, ben de hazır evdeyim ve hala oynamadım alayım oynayayım diyorum. Ya oyunu direkt Steam'dan alacağım ya da perdigital, bynogame gibi sitelerden Steam kod alacağım. Sizce hangisi daha güvenli olur çünkü Steam'da bazı sıkıntılar (ödemenin başarısız olması ama yine de paranın çekilmesi gibi) olabiliyormuş. Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben Steam'da hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Dediğin sitelerde güvenilir ama tek sıkıntısı oyunu beğenmesen kodla aldığın için iade edemezsin en iyisi Steam'dan almak direkt.

Güvenilir yerden aldığınız müddetçe sorun olmaz. Ben hiç problem yaşamadım.

O ihtimal çok düşük kaç defa Steam'den oyun aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Öyle bir şey olursa bir e postayla çözersin. Steam'den al hiç düşünme bence.

Bence steam den alınmalı ben şu anda 20 tane oyun almışımdır steamden hiç bir sıkıntı çıkmadı çıksa bile steam destekten sorununuzu halledebilirsiniz.Size önerim steamden almanız çünkü diyelim oyunu beğenmediniz ve iade etmek istiyorsunuz 2 haftayı ve 2saat oynamayı geçmediyse iade edebiliyorsunuz.

Nerede ucuz ise oradan alırım genelde, alacağım siteyi almadan önce bir kaç forumda araştırırım ve satın alırım. Atıyorum 10 TL cebimde kalır oyun 3 saat geç gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…