Steam'den oynamak vs EA Play + Game Pass

Nami

Decapat
Merhaba. Bildiğiniz üzere bu zamanlarda Steam'de EA Games indirimleri var ve çok uygun fiyattalar. Ben diyorum ki bunları Steam'den alıp mi oynamak daha iyi yoksa 3 4 ay EA Play alıp orada oynamak mı daha iyi? Mesela bioware mega Collection almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? EA Play+Game Pass bana daha mantıklı geldi.

Fiyatı uygun olduğu sürece oyunu direkt olarak satın almak daha mantıklı. O oyunu satın aldığın zaman sonsuza kadar sende kalması bir yana satıştan kaldırılsa bile oynarsın.

Fiyatı uygun olduğu sürece oyunu direkt olarak satın almak daha mantıklı. O oyunu satın aldığın zaman sonsuza kadar sende kalması bir yana satıştan kaldırılsa bile oynarsın.

Peki mesela almayı düşündüğüm oyun 4 5 saatlik bir oyun ve hem Steam de hem de Game pass/ea play de var diyelim. 4 5 saatlik bir oyun için Steam de daha fazla para vermeye değer mi? Yani oyuna aşırı derecede bayılmadiysam iki kez oynamam.

Peki mesela almayı düşündüğüm oyun 4 5 saatlik bir oyun ve hem Steam de hem de Game pass/ea play de var diyelim. 4 5 saatlik bir oyun için Steam de daha fazla para vermeye değer mi? Yani oyuna aşırı derecede bayılmadiysam iki kez oynamam.
Orası size bağlı hocam. Mesela ben 4 saat süren Mirror's Edge oyununa 12TL vermiştim çünkü 1 ay sonra o oyunun elimden gitmeyeceğini bilmek, ona sahip olmak daha iyi hissettiriyor. Öte yandan 4 saat oynayıp salarım çokta umurumda değil diyen biri Game Pass ile oynayabilir.

Orası size bağlı hocam. Mesela ben 4 saat süren mirror's Edge oyununa 12TL vermiştim çünkü 1 ay sonra o oyunun elimden gitmeyeceğini bilmek, ona sahip olmak daha iyi hissettiriyor. Öte yandan 4 saat oynayıp salarım çok da umurumda değil diyen biri Game Pass ile oynayabilir.

Ya zaten 50 TL altindaki oyunları alırım onda sıkıntı yok ama mesela FIFA 2023. şu anda Steam de 200 küsur TL. Ama Game Pass'e de geldi ve Game Pass fiyatı belli, daha ucuz. Şimdi burada mantıklı olan Steam'den almak, çünkü devamlı oynanacak bir oyun ama Game Pass daha ucuz olunca almaya elim gitmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı