Cüzdan bakiyesi ile mi hediye etmeye çalışıyorsunuz?
Cüzdan bakiyesi ile hediye yollamak artık Steam'de yasaklandı. Hatta Support'a bu konu hakkında ticket açarsanız direkt ticket'i kapatıyorlar.Evet önce karttan denedim olmadı cüzdan bakiyesi ile deneyeyim dedim.
Hediye edeceğiniz oyunun sizde olması şart değil. Hediye etmeye çalıştığınızda aldığınız uyarının resmini atabilir misiniz?
Cüzdan bakiyesi ile hediye yollamak artık Steam'de yasaklandı. Hatta Support'a bu konu hakkında ticket açarsanız direkt Ticket'i kapatıyorlar.
Hesabınızda yaptığınız harcamalar da bunu etkiliyor. Steam'de toplamda az bir harcama yaptıysanız ve toplam harcamanızdan daha pahalı bir ürün hediye etmeye çalışıyorsanız ondan kaynaklı da olabilir.Bu hatayı alıyorum.
Maalesef ki, bulunmuyor.Bu konuda yapabileceğim bir şey yok sanırım.
Cüzdan bakiyesi ile hediye yollamak artık Steam'de yasaklandı. Hatta Support'a bu konu hakkında ticket açarsanız direkt Ticket'i kapatıyorlar.
Bir çok forumda bu konu hakkında bir sürü başlık bulabilirsiniz. Bulabilirsem size ticket'in yazdıklarını atayım.Ben atmıştım ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.