Steam Steam'den oyun satmak için şirket kurarken 18 yaşını doldurmak gerekli mi?

Salih7158

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba. Ben ve arkadaşımla bir karar aldık. Steamde oyun çıkartmayı düşünüyoruz. Fakat sonra Limited Şirket falan işleri devreye girdi. Cidden Limited Şirket diye birşeyin olduğunu hiç bilmiyorduk. Bizde 18 yaşının altında olduğumuz için şirket kuramıyoruz diye biliyorum. Şirket kurmak için notere gitmek gerekmiş galiba. Benim birkaç sorum olacaktı:

1-Limited Şirket kurmak için 18 yaşının üstünde mi olunmalı ?
2-Oyundan diyelim 2.000.000 TL kazansak vergi ile beraber kaç tl olarak gelir bize ?
3-Toplam vergilerle beraber ne kadar vergi kesiliyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer şirket kuracaksanız online şirket'de kurabilirsiniz. Steam için bilmem ama bir zaman önce E-Ticaret için kuracaktık fakat vazgeçtik.

Şirket açtığımız site buydu ve evet, 18 yaş istiyor. Diğer sorularınıza bakarsak cevabım şudur. 2 milyon TL demişsiniz, bu mantıkla düşünürsek yanlış yaparız bana göre, çünkü vergi konusunda çok şey var. Mesela 2 milyon'un içinde steam payı, vergiler, şirket payı vs. vs. dibine inilirse çok şeyi çıkar. Yani kısaca bu mantıkla bakılmaz bana göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüm sorularınıza olmasa da, özellikle "2 milyondan kaç kalır?" sorusu için detaylı ve kıymetli cevaplar içeriyor. Bir göz atabilirsiniz.

18 yaş sorusunu bilmemekle birlikte diğer soru için yeterince araştırma yapmadan sorduğunu düşünüyorum Dora Özsoy'dan Oyun Kurmayı Hayal Edenlere Yönelik Açıklama
çok fazla araştırma yaptım gelir vergisidir kdv'dir falan ama hala çözemedim sayılır

c
18 yaş sorusunu bilmemekle birlikte diğer soru için yeterince araştırma yapmadan sorduğunu düşünüyorum Dora Özsoy'dan Oyun Kurmayı Hayal Edenlere Yönelik Açıklama
attığınız linke baktım cidden çok fazla vergi kesiliyor

an
Eğer şirket kuracaksanız online şirket'de kurabilirsiniz. Steam için bilmem ama bir zaman önce E-Ticaret için kuracaktık fakat vazgeçtik.

Şirket açtığımız site buydu ve evet, 18 yaş istiyor. Diğer sorularınıza bakarsak cevabım şudur. 2 milyon TL demişsiniz, bu mantıkla düşünürsek yanlış yaparız bana göre, çünkü vergi konusunda çok şey var. Mesela 2 milyon'un içinde steam payı, vergiler, şirket payı vs. vs. dibine inilirse çok şeyi çıkar. Yani kısaca bu mantıkla bakılmaz bana göre.
anladım hocam

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı