Steam'den Oyun Tavsiyesi

333657

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2020
Mesajlar
4.365
Makaleler
9
Çözümler
33
Merhaba arkadaşlar. Maalesef çok seçici bir insanım. Her oyunu sevmem, her filmi, her diziyi, kısacası her şeyi kolay kolay sevemem. Bir oyun severim ama aynı kategorideki başka bir oyunu sevemeyebiliyorum. Çok garip bir huy, keşke olmasa. Konuya dönelim. Bu aralar sadece uçuş simülasyonları (MSFS ve X-Plane 11) ve CS:GO oynuyorum. CS:GO'da çok sevdiğimden değil bağımlılık herhalde. Her neyse. Artık bezdim ve yeni bir şeyler arıyorum. Eskiden, biraz daha küçükken, Call of Duty'nin hikayeli oyunlarını oynardım. Böyle keyifli, online / offline farketmez tek kişi oynayabileceğim, arkadaşım olmadığından, oyunlar tavsiye edebilir misiniz? FPS tarzı oyunlar olsa daha iyi olur. Metro Exodus ilgimi çekti ancak biraz tuzlu, benzer tarz ücretli ücretsiz bir şeyler arıyorum. Savaş veya kafamı dağıtacağım şeyler olabilir. O yüzden uçuş simülasyonlarını seviyorum zaten. Hem kafa yoruyorsunuz uçakları çalıştırmak ve yönetmek için, hem de manzaranın tadının çıkarıyorsunuz çok zevkli. Online oyunlar daha uzun süreli oynandığı için tercihim tabii ama offlinelere de hayır demem.

Kütüphanem;
1.PNG
2.PNG


Evet. Bu kadar oyun var sadece X-Plane 11, MSFS ve CS:GO oynuyorum. America's Army, War Thunder, Super Mecha Champions ilgimi çekti indirmeye koydum onları deneyeceğim.
 
Dying Light. Sizi bilmem ama zombilerin kafasını dağıtabilirsiniz:D.
 
-Garry's Mod
-Ark Survival Evolved
-Russian Fishing 4
-Just Cause 3-2
-Subnautica-Subnautica Below Zero
-The İsle
-DDRACE
-Deceit
-Arma 3
-Rust
-Scum
-FM 2021-2020 (Futbol seviyorsan kesinlikle kafanda bir seneryo oluşturarak oyna.)
-Sea of Thieves
-Başka aklıma gelirse yazacağım.
Teşekkür ederim ancak Arma 3, Sea of Thives ve Garry's Mod gibi çoğu şey arkadaşınız olmayınca zevksiz. Ek olarak mikrofonum yok bunlarda genellikle mikrofon gerekiyor.
Dying Light. Sizi bilmem ama zombilerin kafasını dağıtabilirsiniz:D.
İnceleyeceğim teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı