Steam'den R6: Ultimate Edition Almak

Canlı Destek ile konuştuğumda önceden uPlay'den veya uPlay aktifleştirme kopyası alıp Steam'den farklı bir edisyonunu aldığımızda uPlay kütüphanemizde farklı bir kopyanın olacağını, uPlay'deki kopyamızın orada duracağını, fakat Steam kopyası ile oyuna girdiğimde sıfırdan başlamam gerektiğini söyledi.

diyorum ki r6 credit ile alınıyor muydu eğer alınıyorsa r6 credit alıp 170tl ile artık nasınolur bilmem de öle alabilirsin. şahsen ben ilk 4yılın da pass ini aldım seriyi bozmak istemedim cunkü fazladan 600credit veriyor ve hesap daha da değerleniyor 5cıksın onuda alıcam indirime girince

Rainbow'da 900 saatim var, bu anlattıklarının hepsini yaşadım, ben başladığımda Standart bile Starter ile başlamıştım. Söylediğim şeyin hala arkasındayım operatörleri yavaş yavaş açmak, her açtığın operatörü kullanarak bir sonrakini açana kadar hem oyunda hemde o operatörde iyice ustalaşmak, oyunun esas amacının/olayının bu olduğunu düşünüyorum.
Şahsen yerinde olsam başka bir oyun veya ek paket için harcardım paramı, ille R5'ya harcama istiyorsan da karakter değil elite skini vs. alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…