Toplam harcaman 42 TL'ye ulaşırsa problem yok.
Hocam Steam Doları 2 TL küsürden alıyor diye biliyordum. 15 TL civarı harcasa kalkmaz mı?Toplam harcaman 42 TL'ye ulaşırsa problem yok.
Lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın.Evet birde bekletiyor onu unutmuşum.
Olmaz
Bende olmamıştı kardeşim bilip bilmeden yorum yapma, daha sonra 50 Lira yatırdığımda olmuştu.2TL'lik oyun alsan bile iş tamam. Ben kendim denedim oldu. Deneyebilirsin Steam'de ucuz oyun al. Topluluk pazarını oyunu aldıktan 7 gün sonra kullanabileceksin.
Lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın.
Bende olmamıştı kardeşim bilip bilmeden yorum yapma, daha sonra 50 lira yatırdığımda olmuştu.
5 Amerikan dolarından fazla demiyor mu ben mi yanlış görüyorum?Bu özelliklere erişmenizi sağlayacak bazı satın alma örnekleri şöyledir:
- Steam Cüzdanınıza 5 amerikan doları veya daha fazla bir yükleme gerçekleştirmek.
- Steam Mağazasından 5 amerikan doları veya daha fazlasına denk oyun veya oyunlar satın almak.
- Steam hesabınıza 5 amerikan dolarına denk bir Steam Cüzdan kartı yüklemek.
- Steam mağazasından 5 amerikan doları veya daha fazlasına denk bir Steam Hediyesi satın almak (arkadaşınızdan bir Steam hediyesi veya dijital hediye kartı almak sayılmaz)
5 amerikan dolarından fazla demiyor mu ben mi yanlış görüyorum?
5 Amerikan dolarından fazla demiyor mu ben mi yanlış görüyorum?
Abicim sen 2 TL demedin mi? 5 Dolar 2 TL oldu da benin mi haberim yok.5 amerikan doları veya fazla diyor.
Arkadaş 2 TL ile oluyor diyor.VEYA demiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.