Steam'e bağlı EA hesabını kaldırma

shdeniz

Hectopat
Merhaba, Steam üzerinden Apex Legends oynamak istiyorum. Oyunu indirdim, bana ilk ekranda oyunun bir EA hesabı ile bağlı olduğunu ve o EA hesabının gmailine kod atacağını söylüyor. Yani Steam hesabım zaten bir EA hesabı ile bağlı ama ben o hesaba artık erişemiyorum. Hesabı satmıştım ve o hesabı eskiden Steam ile bağlamıştım. Steam üzerinden o hesabın bağlantısını kaldırıp şu anki EA hesabım ile nasıl bağlayabilirim?

Hem 2 yıl olmuş hem de okumadan yazıyorsunuz. EA hesabıma erişemiyorum zaten yazmış, sen EA hesabıan gir diyorsun.
son mesajlara baktım benim yazdığım günden önceki gün mesaj gelmişti bende ondan dolayı yazdım hesabına erişemiyorsan ne gerektiğini de yazdım tam okumadan yanıt verme

Benim de EA hesabım çalındı ve Steam'den EA 25 oynamak istediğimde çalıntı hesaba kod gönderiyor yeni EA heabıma bağlamak istediğimde de aynı çalıntı mail karşıma çıkıyor.
EA canlı destek cevap vermiyor.
Steam destek cevap vermiyor.
Çözümü bilen var mı?

selamlar steam hesabıma bağladığım ea play hesabına hiç bir şekilde ne giriş yapabiliyorum ne de parola sıfırlayabiliyorum. ea play hesabını steamdan kaldırma yöntemi varmı dır veya direkt olarak ea play destek mail adresi felan. hesabı açtığım hotmail hesabını kapattığım için bir türlü hesaba erişim sağlayamıyorum.

Selamlar Steam hesabıma bağladığım EA Play hesabına hiçbir şekilde ne giriş yapabiliyorum ne de parola sıfırlayabiliyorum. EA Play hesabını Steam'den kaldırma yöntemi var mı dır veya direkt olarak EA Play destek mail adresi falan. Hesabı açtığım Hotmail hesabını kapattığım için bir türlü hesaba erişim sağlayamıyorum.

EA desteğine yazın durumu yardımcı olurlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı