Steam'e Bağlı Telefon Numarasını Değiştirmek

aademirciogluu

Megapat
Geçtiğimiz haftalarda bir tane Distinguished Master Guardian hesap sattım. Bu hesapta hiçbir VAC, Overwatch Ban vs. bulunmamaktaydı. Ayrıca bu hesaba ben kendi telefon numaramı eklemiştim ve Seçkin Hesap için de kendi telefon numaramı kullanmıştım. Şimdi hesabı sattığım arkadaş hesaptaki telefonu değiştirdi. Kendi telefonunu koydu. Daha sonradan bu arkadaş Ban yerse, benim telefonumu etkiler mi? Yani yeni alacağım Steam hesabındaki CS:GO'nun da ban yeme olasılığı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım hile açtığı hesapta ban yedi ve yeni hesap alarak aynı telefon numarasını kullandı. Sonuç olarak VAC ban yedi. Ama satılan hesapda eğer yasaklamanız yok ise ban yemessiniz diye düşünüyorum.

Bir VAC yasaklaması telefon numaramı ne yönde etkiler?
VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır ve o oyunu artık alamayacaklardır.
VAC yasaklı hesap veya hesaplardaki telefon numarası üç gün boyunca askıya alınacak olup bu süre içerisinde başka bir hesaba eklenemeyecektir. Eğer bu telefon numarası daha sonra tekrar VAC yasaklaması alacak bir hesaba eklenmiş olursa, askıya alınma süresi daha da uzatılacaktır.
Not: Bu özellik her oyun için etkin durumda değildir ve kullanımı geliştiricinin takdirindedir.

Sanırım csgo'da 6 ayda bir değiştirebiliyorsun telefonu. Telefonu hesaptan kaldırıp başka bir hesaba bağlayana kadar ban yerse eğer hesabında o telefon kayıtlıysa yersin banı. Sana önerim eğer o telefonu sattığın hesaptan kaldıramıyorsan yeni hesabına ekleme telefonu. O hesaptan silince yeni hesabına eklersen daha güvenli olur.

Ban yiyen numara hangi hesaba/hesaplara ekliyse o hesaplar etkilenir.

Numarayı kaldırıp kendi numarasını eklemişse senin numaran etkilenmez.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı