Steam'e dolar geldi

Adamlar Apple'a zorla Type-C kullandirtti biraz mantik yuruk duz mantikli cevaplar veriyorsun.

Tamam hocam edin boykotu adamların size söyleyeceği tek şey şu "biz son 3 yıldır bu kurla savaştık 1 yıl öncesine kadar kuru 3 ila 5TL arasında tuttuk ama artık dayanılmaz bir noktaya geldik son çare buydu diyecekler" düzgün bir ekonomin olana kadar buna mahkumsun.

ETS 2 gözümün önünde 2 kere indirim yedi galiba. 20'den 10 oldu şimdi arama çubuğunda 5 olarak gözüküyor. Bir şeyler oluyor ama ne olduğuna hakim değiliz.
Bundle olarak ATS ve ETS alınca 5 dolar. Zaten 145 TL idi bu bundle, şu an Çek & Slovak oyun firmaları haftası indirimleri var.

Rust almıştım oyun hakkında hiçbir bilgim yok tekimde iade etmeyi düşünüyorum etmeli miyim?

Oyunun videolarını falan izleyin iade süresi bitene kadar kurun bir oynayın 1 saat falan ondan sonra karar verin çünkü bir daha alamayacaksınız.

Arkadaşlar dereyi görmeden paçayı sıvamayın diye bir söz var. Daha dolara geçeli 1 saat olmadı, 60 dolarları görüp hemen moralinizi bozmayın. Geliştiriciler adamakıllı satış yapmaya devam edebilmek için mecbur bölgesel fiyatlandırma yapacaklardır. Zaten bazı oyunlarda düşmeye başladı, sayfa yeniledikçe güncelleniyorlar. ABD fiyatlarında bırakarak karlılıklarını sürdüremeyeceklerinin farkındadırlar. Sonbahar indirimleri yarın akşam 8'de başlayacak olması lazım. O zamana kadar üç aşağı beş yukarı belli olur kesin fiyatlar diye düşünüyorum.

Yerel fiyatlandırma gelmezse konsol almak daha mantıklı bu arada. 2 bilgisayarı yani masaüstü ve laptopu olanlar ikisinden birini satıp yeni nesil konsol alabilir. Zaten aynı şeye döndü ortalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…