Steam'e dolar geldi

Bu arada oyunların çoğu önerilen fiyatta gene iyiyiz.
Bazı firmalar sonradan özel fiyata geçti. Gece 2'de Steam dolara ilk geçtiğinde Baldur's Gate 3 direkt ABD fiyatı olan 60 dolardan satılıyordu. Sonradan bölgemize özel 35 dolara düşürdüler. Bir kaç gün içinde 1-2 firma daha böyle fiyat düşürme yoluna gidebilir.

Tam tersi bu şekilde karlarını koruyacaklar. Adamlar 60 dolarlık oyunu sana 20'den sattığı vakit dünyanın diğer ucundan "biz enayi miyiz?" diye VPN ile senin bölgene binlerce adam geliyor 20'den alacağım diye.

Şirket bu sefer 60 dolara satacağı binlerce müşteriyi kaybedince zarara giriyor. Ama 40 dolar olunca hem oradakiler zahmet edip buraya gelmiyor hem de senin ülkende yine satış yapabiliyor.

Kısaca yapımcılar için senin korsan oynaman bile 20 dolara almandan daha kazançlı.

Böyle hayatın sonu gibi davrananları anlayamıyorum. Oyun yani sonuçta ayrıca Epic Xbox ne güne duruyor onlar da olmazsa Repack. Gerçek olmayan birşey için isyan etmeye gerek yok
Olay Epic veya Microsoft değil, Steam kendi başına atölyeleriyle, pazarıyla, profil sistemiyle bir ekonomi oluşturuyordu. Türkiye fiilen olmasa da artık bu sistemden dışarıya çıkarıldı. Almanın Hans'ı kendine dijital oyun koleksiyonu yaparken, sen Türko oyun oynamak için bilgisayarına bitcoin mining yazılımı indireceksin veya türlü türlü 30 tane tuhaf tuhaf game launcher kullanacaksın.

Anlamadığım nokta şu hocam: Steam key alırken ben o milf kasiyer ablaya ne diyeceğim?

Şükür diye diye geldik zaten buralara. Aynen böyle devam.
Ya hocam siyasi görüş falan yanlış anlama. Şükür derken ben de farkındayım daraldık ama en azından benim elimden gelen bir şey yok. Ne yapayım?

Ya hocam siyasi hçrüşü görüş falan yanlış anlam. Şükür derken ben de farkındayım daraldık ama en azından benim elimden gelen bir şey yok. Ne yapayım?

Yapacak bir şey yok, Torrent patlayacak. Artık satmayınca oyunlara Türkçe dil desteği de getirmezler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…