Steam'e dolar yavaş yavaş geliyor mu?

MENA USD'ye geçeceğimiz için çok oynama olmayacak bence. Mesela Baldurs Gate gibi indiemsi oyunlarda fiyat çok oynamıyor. Ama EA, Ubi gibi şirketler tabiri caizse b*kunu çıkarabilirler.
Zaten 700-800 liralara oyun asla alamam. En azından 70-80 liralara oyun alabiliyorduk artık o olmayacak ona üzülüyorum.

Arkadaşlar anlamadınız iyi okuyun yavaş yavaş geliyor dedi bazı hesaplara önceden gelmiş olabilir diye düşündüm yavaşça yani.

Bence siz sistemin nasıl işlediğini tam anlamamışsınız hocam. Oyunların fiyatları değiştirilip hesaplara sırayla falan gönderilmiyor. Ürün fiyatını değiştirdikleri bir sayfaları var yayıncıların kullandığı, o sayfadan fiyatı değiştirdikleri andan itibaren oyun sayfasına giren herkes yeni fiyatı görür.

Bence siz sistemin nasıl işlediğini tam anlamamışsınız hocam. Oyunların fiyatları değiştirilip hesaplara sırayla falan gönderilmiyor. Ürün fiyatını değiştirdikleri bir sayfaları var yayıncıların kullandığı, o sayfadan fiyatı değiştirdikleri andan itibaren oyun sayfasına giren herkes yeni fiyatı görür.

Anladım onu zaten ben de biliyorum arkadaş böyle yazınca şüpheye düşüp forum açtım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı