Merhaba, sorunum Steam'de hesabımda ş harfi var. PC'me format attım ve Steam'e giriş yaparken ş harfi kullanılmıyordu ama hesaba giriliyken ismimi değiştirirken ş kullanılıyordu. Sebebi ne?
Tam tersi.Hesap adı ile kullanıcı adı farklıdır. Ş harfini hesap adında kullanabilirsiniz ama kullanıcı adında kullanamazsınız. Birbirinden farklı şeyler.
Tam tersi.
Yanlış anladın dostumHesap adım "Nico Yazawa" Arada boşluk var. Ekte paylaştığım birinin hesap adı KülüstürTV adamın hesap adı Türkçe karakter. Kullanıcı girişi yaparken kullanılan kullanıcı adımda ise Türkçe kararkter kullanamıyorum. Tam tersi değil. Dediğim gibi hesap adları Türkçe karakter ve boşluk içerebilir. Kullanıcı adı olarak giriş yapan kısmındaki kullanıcı adları UTF-8 EN olduğu için boşluk ve Türkçe karakter girilemiyor.
Eki Görüntüle 1467414
Yanlış anladın dostumKullanıcı adına hesap adı, hesap adına kullanıcı adı diyorsun.
Nickname'in Türkçesi kullanıcı adı, account Name'in Türkçesi hesap adı. Daha fazla tartışmaya gerek yok iyi Sosyaller.![]()
Steam Destek :: SteamID'si, Steam Hesabı Adları, Hesapların Birleştirilmesi ve Silinmesi
help.steampowered.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.